BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie în Finlanda 2020/2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

O Bachelor de educație pregătește pe elevi să învețe într-o varietate de institutii de invatamant. Adesea, absolvenții câștiga certificat de predare profesionale de la Ministerul Educației din țările lor relevante care se califică să predea în orice setare școală, școlile publice, scoli independente.

Formală sistemul de învățământ superior din Finlanda este 7-3-2-2 model. Universitatea nevoie de doi ani, în învățământul profesional sau tehnic și în cele din urmă de doi ani învățământul preuniversitar. Finlanda are, de asemenea, mai multe public, cât și universitățile particulare care au accesul permis de învățământ superior de elevi.

Programe de Licență de Top în Pedagogie în Finlanda 2020/2021

2 Rezultate din Pedagogie, Finlanda Filter

Program de licență în educația profesorilor la vârsta timpurie

University of Turku
Licenţă
Aug 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
20 Ian 2021
Engleză
Campus

Programul de licență în educația profesorilor la vârsta timpurie are ca scop educarea experților în educație la prima copilărie, care, în context finlandez, cuprinde educație, ...

Citeste mai mult

Licență în aventură și educație în aer liber

Humak University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
42 luni
20 Ian 2021
Engleză
Campus

Studiu la Humak University of Applied Sciences , cea mai importantă instituție de învățământ superior în învățământul de aventuri din Finlanda. Educatorul comunitar studiază s ...

Citeste mai mult