BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie în Guatemala 2020/2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Cei care vor să urmeze o carieră în învățământ vor fi supuși unor cursuri care sunt concepute pentru a-i instrui pe viitorii educatori. Din fericire, există o varietate mare de cursuri concepute pentru studenții care doresc să completeze acreditările de predare. Aceste cursuri sunt oferite la diferite instituții din întreaga lume.

Există mai multe universități private care pot fi găsite de-a lungul Guatemala. În ciuda acestui fapt, ea are încă unele dintre cele mai mici niveluri de alfabetizare în toată America Centrală. Cei care caută pentru a studia în această țară ar putea trebui să plătească de școlarizare mai mari ca urmare a sistemelor de scoala privatizate.

Programe de Licență de Top în Pedagogie în Guatemala 2020/2021

1 Rezultate din Pedagogie, Guatemala Filter

Licențiat în învățământul primar

Universidad Galileo de Guatemala
Licenţă
<
Frecvență redusă
<
6 ani
Spaniolă
Campus

Deveniți un profesionist care studiază la Universitatea Galileo. Suntem unitatea academică a Universității Galileo responsabilă de formarea cadrelor didactice la nivelurile in ...

Citeste mai mult