BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie 2020/2021 în Statele Unite ale A Coruña în Spania

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Educația este definită ca fiind procesul de dobândire a conuștințelor în orice formă, fie că este vorba de credințe, obiceiuri, abilități sau valori. Există mai multe modalități prin care indivizii pot urma și primi o educație. Unele metode pot include predarea, povestirea, discuțiile deschise, instruirea și cercetarea.  

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Solicită Informații Programe de Licență în Pedagogie în Statele Unite ale A Coruña în Spania 2020/2021

2 Rezultate din Pedagogie, A Coruña Filter

Diplomă în educația timpurie

Universidade da Coruña
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Gradul în educație timpurie copilarie este un grad de la Facultatea de Educație. Ea face parte din zona de Științe Sociale și Drept, cu o durată de patru ani și 240 de credite ...

Citeste mai mult

Diplomă în învățământul primar

Universidade da Coruña
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Spaniolă
Campus

Gradul în învățământul primar este un grad de la Facultatea de Educație, care le permite să stăpânească profesia reglementată în învățământul primar. Ea face parte din zona de ...

Citeste mai mult