BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie 2020/2021 în Statele Unite ale Birmingham în Statele Unite ale Americii

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

O Bachelor of Education este un grad academic de licență, care pregătește studenții pentru munca în calitate de profesor în programul schools.This de studiu va permite să dezvolte abilitățile și cunoștințele pentru o carieră în două domenii de predare la nivel secundar.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Populația din Birmingham este una dintre cele mai mari în statul Alabama și are, astfel, o mulțime de colegii și universități pentru a răspunde la ea. Există colegii majore, de la medicină la lege și care alăptează.

Solicită Informații Studii de Licență în Pedagogie în Statele Unite ale Birmingham în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Pedagogie, Birmingham Filter

Licență în educație

Birmingham-Southern College
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
Campus

Mai mult decât oricând, lumea are nevoie de profesori de mare. Aici, la Birmingham-Southern College, asta e ceea ce vom face. Fie că sunteți de respectarea, de predare, sau le ...

Citeste mai mult