BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie 2020/2021 în Statele Unite ale Olanda în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Cei care vor să urmeze o carieră în învățământ vor fi supuși unor cursuri care sunt concepute pentru a-i instrui pe viitorii educatori. Din fericire, există o varietate mare de cursuri concepute pentru studenții care doresc să completeze acreditările de predare. Aceste cursuri sunt oferite la diferite instituții din întreaga lume.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Poreclit orasul lalelelor, din motive evidente, oraș de coastă din Olanda este acasa, la 33.000 de locuitori. Ea are un sistem de învățământ bine conceput, care presupune patru instituții de învățământ superior. Diverse programe în arte și teologia sunt oferite aici, printre altele.

Solicită Informații Studii de Licență în Pedagogie în Statele Unite ale Olanda în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Pedagogie, Olanda Filter

Licențiat în educație

Hope College
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Dacă vă decideți să deveniți profesor, probabil că simțiți că este chemarea voastră de a ajuta să faceți o diferență. Departamentul nostru vă ajută să faceți aceste vise reali ...

Citeste mai mult