BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie 2020/2021 în Statele Unite ale Săgeată ruptă în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

O Bachelor de educație pregătește pe elevi să învețe într-o varietate de institutii de invatamant. Adesea, absolvenții câștiga certificat de predare profesionale de la Ministerul Educației din țările lor relevante care se califică să predea în orice setare școală, școlile publice, scoli independente.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Solicită Informații Studii de Licență în Pedagogie în Statele Unite ale Săgeată ruptă în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Pedagogie, Săgeată ruptă Filter

Licențiat în științe în educația timpurie a copiilor

Northeastern State University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 semestre
Engleză
Campus

Toate majors educație timpurie copilarie trebuie să completeze cele 4 x 12 cerințe. Elevii vor completa 12 ore în 4 domenii: Comunicare Arte, Științe sociale, matematică și șt ...

Citeste mai mult