BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Pedagogie 2020/2021 în Statele Unite ale Villanova în Statele Unite ale Americii

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

O Bachelor de educație pregătește pe elevi să învețe într-o varietate de institutii de invatamant. Adesea, absolvenții câștiga certificat de predare profesionale de la Ministerul Educației din țările lor relevante care se califică să predea în orice setare școală, școlile publice, scoli independente.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Villanova este un oraș în primul rând colegiu din sud-estul Pennsylvania. Acesta este acasa, la unele dintre cele mai bune universitati de pe coasta de est, cu programe, de la artele liberale de afaceri și totul în între cele două cursuri.

Solicită Informații Programe de Licență în Pedagogie în Statele Unite ale Villanova în Statele Unite ale Americii 2020/2021

1 Rezultate din Pedagogie, Villanova Filter

Licență combinată de studii interdisciplinare (BIS) la Master of Science (MS)

Villanova University College of Professional Studies
Licenţă
Sept 2021
Engleză

Programele combinate de licență în studii interdisciplinare (BIS) și programe de masterat oferă școlari excepționali ai Colegiului de studii profesionale (CPS) posibilitatea d ...

Citeste mai mult