Filter
Studiu de Licență
Noua Zeelandă Hamilton Tip de studiu: De învăţare la distanţă Ritm: Tot

Caută Programe de Licență în Predare De învăţare la distanţă in Hamilton Noua Zeelandă 2019

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Studenții care învață să predea, învață cum să îi educe pe alții în anumite domenii. Programele pot combina cunoștințele dintr-un anumit domeniu cu unelte și metode pentru a putea împărtăși aceste cunoștințe cu alți indivizi.

Învățământul la distanță este o metodă de a oferi educație pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus. Diferite studii au arătat că programele de învățământ la distanță poate fi la fel de eficient și eficace ca programele de clasă convenționale, uneori, chiar mai bine!

Noua Zeelandă este o țară insulară din Oceanul Pacific de sud-vest. Țară cuprinde punct de vedere geografic două tectonice principale - care a Insulele Nord și de Sud - și numeroase insule mai mici. Studenții de peste mări au nevoie de o viză de student și un nivel rezonabil de bani să-și petreacă, în scopul de a efectua un curs de studii la o instituție de Noua Zeelandă pe bază de învățământ. Noua Zeelandă instituțiile de învățământ vor informa autoritățile competente în materie de imigrație în cazul în care un student încetează să participe la cursuri de înscriși, care poate suspenda sau anula care studentul atunci 's viză. Instituțiile de învățământ de multe ori schimb, de asemenea, acest lucru înscriere și participare electronic de date cu alte agenții guvernamentale responsabile pentru acordarea de asistență studenților.

Conține 4000 de studenți terțiare și 1000 de doctori de stiinta Hamilton 's departamentul de educație a jucat un rol extrem de important în dezvoltarea de Hamilton ' s economiei. Numele de Universitatea celebre se numără Universitatea din Waikato, Waikato Institutul de Tehnologie și Te Wananga O Aoteara.

Solicită Informații Facultăți în Predare De învăţare la distanţă in Hamilton în Noua Zeelandă 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Predare, Hamilton, De învăţare la distanţă

The University of Waikato

... [+]

.

[-]
Noua Zeelandă Hamilton Tauranga
Martie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Online
Citiți mai multe în limba engleză