BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Psihologie educațională în Europa 2020/2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Programe de Licență în Psihologie educațională în Europa 2020/2021

3 Rezultate din Psihologie educațională, Europa Filter

Licențiat în educația internațională a cadrelor didactice pentru școli secundare (ITESS)

NHL Stenden University of Applied Sciences
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Aveți ce trebuie pentru a învăța viitoarele minți luminoase ale lumii noastre? Predarea la școlile secundare internaționale poate fi doar alegerea potrivită pentru tine. Pregă ...

Citeste mai mult

Bachelor în Educație

University College South Denmark
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

Veți fi autorizat ca profesor pentru nivelurile primare și secundare inferioare la trei discipline. Veți primi instrucțiuni teoretice de înaltă calitate.

Citeste mai mult

Licențiat în Psihologie

Cyprus West University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Departamentul de Psihologie CWU operează pentru a promova știința psihologiei prin aspecte înalte ale cercetării, predării și serviciilor.

Citeste mai mult