$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Psihologie 2022 în Statele Unite ale Taquaritinga în Brazilia

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a final… Citeste mai mult

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

În Brazilia, există trei tipuri de grade: Bachelors - durează între patru și șase ani pentru a finaliza și elevii pot lucra ca profesori, după terminarea patru ani de cercetare. Masters - are unul sau doi ani pentru a realiza, doctorat / Doctorat - cel mai înalt grad puteți studia și durează trei-patru ani pentru a atinge. Aceste trei grade corespund vag pentru cele trei cicluri ale Procesului de la Bologna - sistemul european de învățământ superior. Acest lucru înseamnă că, dacă ați obținut o diplomă de licență la o universitate europeană, ar trebui să fie calificat pentru a obține un master în Brazilia.

Solicită Informații Programe de Licență în Psihologie în Statele Unite ale Taquaritinga în Brazilia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Brazilia
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
Instituto Taquaritinguense de Ensino Superior Dr. Aristides de Carvalho Schlobach (ITES)
Taquaritinga, Brazilia

Durata cursului: Cursul de psihologie durează 5 ani (60 de luni).

Durata cursului: Cursul de psihologie durează 5 ani (60 de luni). -
Licenţă
Portugheză
Mart 2022
Campus