Facultăți în Puerto Rico

Găsește 2 Cele Mai Bune Programe de Licență în Puerto Rico 2019

Masterat

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Există mai multe instituții pentru învățământ superior situat de-a lungul Puerto Rico, cu Universitatea din Puerto Rico a fi cea mai veche si cea mai mare. Ca un teritoriu al Statelor Unite, cetățenii pot avea acces la oportunități suplimentare pentru educație.

Contactează Direct Școlile Programe de Licență de Top în Puerto Rico 2019

Citește Mai Mult

Diplomă de licență în comunicare digitală

Universidad del Este (UNE)
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 5 anii Înscriere Deschisă Puerto Rico Carolina + 1 mai mult

Programul pregătește profesioniști în comunicare cu cunoștințe ample despre cultura generală, care sunt fluenți în tehnologia digitală și convergența mass-media, și capabili să se adapteze la noua schimbare de paradigmă de comunicare pe internet. [+]

UNE este o instituție de învățământ superior acreditată în SUA, care permite studenților să dezvolte fluență profesională în limbile engleză și spaniolă.

Mass-media joacă un rol important în satisfacerea nevoilor societății. Pregătirea profesioniștilor din domeniul comunicării trebuie să răspundă schimbărilor sociale, iar UNE menține un curriculum actualizat care răspunde acestor nevoi. Programul pregătește profesioniști în comunicare cu cunoștințe ample despre cultura generală, care sunt fluenți în tehnologia digitală și convergența mass-media, și capabili să se adapteze la noua schimbare de paradigmă de comunicare pe internet.

Absolvenții acestui program lucrează atât pentru reviste tipărite, cât și pentru publicații online, precum și în radio și televiziune. Programul include formare în domeniul antreprenoriatului, care va permite noilor profesioniști în comunicare să dobândească cunoștințele necesare pentru a-și crea propria companie de social media.... [-]


Bachelor of Arts în domeniul sportului și pregătirii personale

Universidad del Este (UNE)
Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 4 - 5 anii Înscriere Deschisă Puerto Rico Carolina + 1 mai mult

Absolvenții de licență în formare personală și coaching vor fi pregătiți să lucreze ca profesioniști certificați în activități sportive în cadrul comunităților private sau publice din Puerto Rico și din străinătate. [+]

UNE este o instituție de învățământ superior acreditată în SUA, care permite studenților să dezvolte fluență profesională în limbile engleză și spaniolă.

Școala de Educație găzduiește programele universitare și postuniversitare ale UNE care pregătesc profesori, lideri educaționali și alți profesioniști din domeniul educației.

Absolvenții de licență în formare personală și coaching vor fi pregătiți să lucreze ca profesioniști certificați în activități sportive în cadrul comunităților private sau publice din Puerto Rico și din străinătate. Ei vor fi pregătiți din punct de vedere academic pentru a oferi servicii profesionale de formare mentală, tehnică, teoretică și fizică participanților individuali sau de grup în cadrul programelor sportive organizate.... [-]