Filter
Studiu de Licență
Africa de Sud Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Licență în Sănătatea mediului Part time în Africa de Sud 2019

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Există o înțelegere generală că multe afecțiuni medicale sunt cauzate de factori prezenți în mediul natural sau artificial. Programele de sănătate de mediu intenționează să pregătească studenții pentru a investiga aceste corelații și să ofere perspective pe baza acestor investigații sistematice.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Sănătatea mediului Part time în Africa de Sud 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Sănătatea mediului, Africa de Sud

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Modulele pentru programul BTech Environmental Health includ metodologia de cercetare IV, sănătatea în muncă și siguranța IV, managementul deșeurilor de mediu IV și practi ... [+]

Modulele pentru programul BTech Environmental Health includ metodologia de cercetare IV, sănătatea în muncă și siguranța IV, managementul deșeurilor de mediu IV și practica de management IV.

Cerințele de admitereO diplomă națională în sănătatea mediului și meritul academic.În programul NDip este necesar un minimum de 60%.Detalii de contact

Nume: doamna Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză