Filter
Studiu de Licență
Africa Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Licență în Sănătatea mediului Part time în Africa 2019

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Un student desfășoară un program în domeniul sănătății mediului s-ar putea găsi pe el sau ea studia nimic din chimia de toxicitate la epidemiologie la nivel mondial. Aceste subiecte sunt menite să construiască o înțelegere a modurilor exacte în care sănătatea umană este dependentă de mediul înconjurător.

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Diplome de Licență în Sănătatea mediului Cu jumătate de normă în Africa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Sănătatea mediului, Africa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Johannesburg

Modulele pentru programul BTech Environmental Health includ metodologia de cercetare IV, sănătatea în muncă și siguranța IV, managementul deșeurilor de mediu IV și practi ... [+]

Modulele pentru programul BTech Environmental Health includ metodologia de cercetare IV, sănătatea în muncă și siguranța IV, managementul deșeurilor de mediu IV și practica de management IV.

Cerințele de admitereO diplomă națională în sănătatea mediului și meritul academic.În programul NDip este necesar un minimum de 60%.Detalii de contact

Nume: doamna Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză