Filter
Studiu de Licență
Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Licență Cu jumătate de normă în Sănătatea mediului 2019

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Programele de sănătate de mediu combină adesea aspectele legate de ecologie si medicina pentru a oferi o vedere de ansamblu, dar detaliată a modului în care intersectează cele două. Elevii se pot aștepta să investigheze modul în care mediul actorii de sănătate, atât fabricate și în mod natural, contribuie la diminuarea sau bunăstarea oamenilor.

Solicită Informații Programe de Licență în Sănătatea mediului Part time 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Sănătatea mediului

University of Johannesburg

Modulele pentru programul BTech Environmental Health includ metodologia de cercetare IV, sănătatea în muncă și siguranța IV, managementul deșeurilor de mediu IV și practi ... [+]

Modulele pentru programul BTech Environmental Health includ metodologia de cercetare IV, sănătatea în muncă și siguranța IV, managementul deșeurilor de mediu IV și practica de management IV.

Cerințele de admitereO diplomă națională în sănătatea mediului și meritul academic.În programul NDip este necesar un minimum de 60%.Detalii de contact

Nume: doamna Martha Chadyiwa Tel: 011 559 6239 / Email: mchadyiwa@uj.ac.za

Date de înregistrare și început

Înregistrarea începe în ianuarie și prelegerile în februarie, atât pentru programele de lucru de licență, cât și pentru cele postuniversitare.

Toate programele de cercetare pentru masterat și doctorat se pot înregistra pe tot parcursul anului.... [-]

Africa de Sud Johannesburg
Februarie 2020
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză