BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Siguranță alimentară în Europa 2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

siguranța alimentară este o preocupare tot mai mare de sanatate publica pentru prevenirea bolilor toxiinfecție alimentară de la care afectează consumatorii. Poziții în acest domeniu sunt în cerere mare pentru a promova manipularea și prepararea alimentelor în condiții de siguranță, în orice stadiu de prelucrare și de consum.

Europa, unul din lume 's șapte continente, este de obicei cunoscut sub numele de peninsula Eurasiei. Cel mai mic continent al doilea, cu 10180000 (km2), zona regrupează 50 de țări.

Caută Programe de Licență în Siguranță alimentară în Europa 2021

2 Rezultate din Siguranță alimentară, Europa Filter

Licențiat în calitate și inovații alimentare

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ...

Citeste mai mult

De licență în management al siguranței alimentare

Aeres University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Aeres Universitatea de Stiinte Aplicate ofera un program de studii pentru studenții interesați de o carieră într-una dintre următoarele profiluri profesionale:

Citeste mai mult