BACHELORSTUDIES

Program de Licență în Siguranță alimentară 2021

Obținerea unei diplome de licență poate fi o modalitate excelentă de a ajuta la deschiderea drumului către o carieră de succes și stabilă. În mod obișnuit, câștigat în aproximativ trei până la șapte ani, gradul oferă studenților șansa de a câștiga o educație prin studierea multor subiecte generale și de specializare într-o zonă aleasă ca un important. O diplomă de licență poate ajuta elevii să obțină locuri de muncă mai plătești.

Ce este un burlac în domeniul siguranței alimentare? Acest grad, de obicei, ajută pregătirea studenților pentru a lucra în domeniul inspecției și siguranței produselor alimentare. Cursurile pot include microbiologie, agricultură, biologie, matematică și chimie. Alte clase mai specifice industriei ar putea atinge subiecte precum stabilitatea alimentară, procesarea termică, tehnologia recoltării și agenții patogeni alimentari. În funcție de universitate, poate fi nevoie și de un stagiu sau de alte învățări practice.

Cei care obțin un grad de siguranță alimentară sunt, în general, pregătiți cu abilități și cunoștințe speciale privind legislația alimentară, prelucrarea produselor alimentare și ingineria produselor alimentare. Aceștia se pot califica pentru a lucra în industria de inspecție și prelucrare a produselor alimentare.

O diplomă de licență în domeniul siguranței alimentare poate dura de la trei la șapte ani pentru a finaliza, în funcție de program și de nevoile elevului. Taxele de școlarizare și alte costuri pot varia, de aceea este recomandat să contactați școlile în mod individual pentru mai multe informații.

Cei care absolvesc cu diplomă de licență în domeniul siguranței alimentare pot să se califice ca inspectori în domeniul siguranței alimentare, specialiști în siguranța producției, microbiologi alimentari, cercetători în domeniul chimiei alimentare, directori de asigurare a calității, tehnologi alimentari și manageri pentru siguranța alimentelor. Aceste cariere pot fi bine plătite și vor permite mișcarea ascendentă. Locurile de muncă sunt adesea disponibile în administrația federală și locală și în sectorul privat.

Școlile din întreaga lume pot oferi acest grad cu jumătate de normă, cu normă întreagă sau online. Pentru a afla mai multe, căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

4 Rezultate din Siguranță alimentară Filter

Licențiat în calitate și inovații alimentare

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science (Onoruri) în știința și siguranța alimentară

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
4 ani
15 Iul 2021
Engleză
Campus

Acest program își propune să echipeze absolvenți cu cunoștințe teoretice și abilități practice în domeniul științei și siguranței alimentelor (cum ar fi chimia alimentelor, șt ...

Citeste mai mult

BSc în Calității Alimentelor si siguranta

China Pharmaceutical University
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Campus

Obiectiv: Acest program oferă studii de teorii și abilități experimentale în domenii cum ar fi chimie, farmacie, Știința și Ingineria Alimentelor, siguranța și igiena alimente ...

Citeste mai mult

De licență în management al siguranței alimentare

Aeres University of Applied Sciences
Licenţă
Sept 2021
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Aeres Universitatea de Stiinte Aplicate ofera un program de studii pentru studenții interesați de o carieră într-una dintre următoarele profiluri profesionale:

Citeste mai mult