BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Studii științifice 2021 în Statele Unite ale South Central Edmonton în Canada

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Un student care intră în domeniul studiilor științifice poate să urmeze multe cariere diferite. Această disciplină investighează diferite aspecte ale științei și relația ei cu societatea. Opțiunile de angajare includ cercetător, colegi de bioetică, avocat pentru mediu sau lucrător medical.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Solicită Informații Facultăți în Studii științifice în Statele Unite ale South Central Edmonton în Canada 2021

1 Rezultate din Studii științifice, South Central Edmonton Filter

Licențiat în știință în kinesiologie

University of Alberta
Licenţă
Engleză

Diploma de licență în kinesiologie este o diplomă științifică specializată, cu un accent specific în studierea mișcării umane, deoarece se referă la îmbunătățirea performanței ...

Citeste mai mult