BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Studii științifice 2021 în Statele Unite ale Grand Rapids în Statele Unite ale Americii

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Elevii interesați de studii științifice pot găsi opțiuni de program la nivel mondial. Câmpul sa extins pentru a cuprinde interacțiunea dintre știință și politică sau știință și viața de zi cu zi. Printre exemple se numără poluarea, bioetica și fertilizarea in vitro.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Acasă la presedinte 38 al Statelor Unite Gerald Ford, și 188.000 de locuitori, Grand Rapids este un oraș situat la vest Michigan. Clasat pe locul al doilea ca marime din stat, orașul găzduiește mai multe colegii și universități în interiorul frontierelor sale. Grade diferite, masterat, doctorat și programe în tehnologie și biologie sunt oferite aici, printre altele.

Solicită Informații Diplome de Licență în Studii științifice în Statele Unite ale Grand Rapids în Statele Unite ale Americii 2021

1 Rezultate din Studii științifice, Grand Rapids Filter

Licențiat în științe integrate

Aquinas College
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Cel puțin 23 de credite din domeniul științei integrate trebuie să fie luate la Aquinas College . Acest master este disponibil numai pentru studenții care doresc certificarea ...

Citeste mai mult