273 Nivel Licenţă Programe în Studii generale 2024

Nivel Licenţă Programe în Studii generale 2024Filter
    • Online USA

    La zi, Part time

    1 an

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Creați un plan de învățare independent care să alinieze cursurile la obiectivele academice și de carieră în cadrul licenței online în studii interdisciplinare de la East Central University. Veți câștiga experiență directă și oportunități de creare de rețele în domeniul dvs. și vă veți duce cariera mai departe și mai rapid cu două stagii de 60 de ore necesare.

    • Aurora, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Personalizați-vă educația obținând o diplomă online de studii generale care vă maximizează creditele de transfer și opțiunile de curs. În acest curs inițiat de studenți, vă veți avansa în carieră și vă veți spori potențialul de câștig. Lucrătorii cu normă întreagă, cu diplomă de licență, câștigă cu aproximativ 30 la sută mai mult decât cei cu diplomă asociată și cu 40 la sută mai mult decât cei cu diplomă de liceu, potrivit Biroului de Statistică al Muncii.

    • Online USA

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    În programul online de licență în studii interdisciplinare de la EOU, studenții practică abilități transferabile la aproape orice carieră prin integrarea a două domenii de studiu alese cu experiențe de învățare în și în afara sălii de clasă. Elevii pot completa doi minori EOU, pot folosi un minor existent sau pot crea un plan individualizat.

    • Longmeadow, Statele Unite ale Americii

    La zi

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Neuchâtel, Elveţia

    La zi, Part time

    În campus

    Franceză

    • Livingston, Statele Unite ale Americii

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Licența Universității din West Alabama în studii interdisciplinare împuternicește studenții cu interese și talente multiple să urmeze în mod flexibil un grad care reprezintă o multitudine de concentrări. Personalizați-vă programul pentru a explora o varietate de cursuri pentru a vă atinge obiectivele academice și profesionale.

    • Manchester, Regatul Unit

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Explorează gândirea interdisciplinară la cursul nostru de Arte Liberal.

    • Online USA

    La zi

    2 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Primiți sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă termina online diploma de licență cu BA în Studii Generale de la CSP Global. Acest program acceptă până la 90 de credite de transfer și oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă termina diploma fără a vă pune viața în așteptare - toate de la cel mai accesibil colegiu privat din orașele gemene.

    • Barcelona, Spania

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    Dublă diplomă în administrarea afacerilor + licență în guvernanță globală, economie și ordine juridică într-o lume globalizată, știind cum să analizeze geopolitica, economia și relațiile internaționale face o mare diferență în luarea deciziilor de afaceri. Alăturați-vă acestui program dublu de studii și deveniți parte dintr-o nouă generație de lideri de afaceri: un expert în management cu capacitatea de a înțelege și de a răspunde la problemele politice și economice cu care se confruntă companiile și instituțiile din întreaga lume.

    • Vic, Spania
    • Barcelona, Spania

    La zi

    8 semestre

    În campus

    Engleză

    Vrei să ai perspective aprofundate și o perspectivă internațională a provocărilor secolului 21 și a lumii globalizate? Licența în Studii Globale la UVic este pentru tine. Vei înțelege cele mai complexe probleme actuale (politice, sociale, economice, culturale, de muncă etc.) și vei contribui la construirea și îmbunătățirea unei societăți din ce în ce mai schimbătoare, globalizate și conectate.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Înțelegerea noastră despre univers se bazează pe progresele realizate în cercetarea științifică de bază în aproximativ ultimii 100 de ani. Disciplinele științifice de bază ale matematicii, fizicii, chimiei și informaticii au pus bazele tuturor tehnologiilor moderne. În programul interdisciplinar de licență în știință, trebuie să lucrați la baza de cercetare de bază interesantă și dezvoltarea aplicațiilor la toate aceste materii.

    • The City, Regatul Unit

    4 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    • Groningen, Ţările de Jos

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul nostru de Arte și Științe Liberale oferă studenților posibilitatea de a studia o gamă largă de subiecte în timp ce dezvoltă cunoștințe de specialitate în disciplina lor principală (Umanistice, Științe, Științe sociale). De-a lungul gradului, studenții vor lucra în echipe interdisciplinare la o serie de proiecte care îi vor scoate în afara clasei. Acest lucru va permite studenților să învețe cum să aplice o abordare creativă pentru a găsi soluții pentru provocări globale complexe.

    • Wrocław, Polonia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Programul specialității Studii Globale în Relații Internaționale se adresează tuturor potențialilor studenți internaționali și polonezi care ar dori să înțeleagă mecanismele globalizării și dependențele dintre evenimentele și fenomenele locale și globale. Principala presupunere a studiilor globale este concentrarea asupra globalizării ca principal subiect de cercetare și predare. Nu analizează globalizarea din punctul de vedere al statului național. În schimb, studiile globale plasează globalizarea în centru și o studiază ca un proces complex și autonom care impune condițiile specificate și similare tuturor actorilor naționali și internaționali. Studiile globale sunt greu definite de ipotezele și metodele oricăreia dintre științele contemporane. În schimb, au un caracter multidisciplinar și interdisciplinar, întrucât se alătură diverselor abordări teoretice ale economiei, relațiilor internaționale, științelor politice, antropologie, sociologie, studii de zonă, studii culturale și etnice, dar și unele elemente ale științelor naturii, cum ar fi pământul și viața. științe sau fizică.

    • The Hague, Ţările de Jos

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Leiden University College The Hague este un program de arte și științe liberale care se concentrează pe provocările globale de astăzi: pace și justiție, durabilitate, prosperitate și diversitate.