BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Studii interdisciplinare în Olanda 2021

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Studii interdisciplinare este o concentrare care permite indivizilor să creeze propria lor cale educațional personalizat. A alege să se concentreze pe studii interdisciplinare pot ajuta pe elevi să producă un program academic, care se aliniază cu obiectivele viitoare de carieră.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Licență de Top în Studii interdisciplinare în Olanda 2021

2 Rezultate din Studii interdisciplinare, Ţările de Jos Filter

Colegiul universitar de licență Roosevelt

Utrecht University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

UCR este un program de arte și științe liberale. La UCR, studenții motivați și curioși își creează propriul program individual într-un campus internațional.

Citeste mai mult

Licențiat în arte interdisciplinare

Zuyd University of Applied Sciences
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Pe măsură ce lumea se schimbă, standardele și idealurile societale se transformă pe parcurs. Distincțiile dintre discipline nu se mai aplică într-o lume în care totul se supra ...

Citeste mai mult