$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Studii de administrație 2022 în Statele Unite ale Manaus în Brazilia

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.Studiul administrației include, de obicei, subiecte orientate spre afaceri precum finanțe, comunicare și… Citeste mai mult

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Studiul administrației include, de obicei, subiecte orientate spre afaceri precum finanțe, comunicare și marketing. Acest studiu academic urmărește să îi pregătească pe studenți pentru a lucra în afaceri, fie într-un rol de conducere, fie ca parte a unei echipe.

Brazilia oferi un învățământ superior, care este finanțat parțial pentru acei studenți care ar dori să urmeze studii avansate. Ele trebuie să aibă vârsta între 18 și 35 de ani. Acest sistem de învățământ superior permite studenților să învețe abilități practice care să le permită să facă față provocărilor secolului 21.

Studenții care doresc să studieze în orașul Manaus din Brazilia au mai multe opțiuni instituției, unde pot alege să se alăture. Pentru a numi doar câteva, nu există Federal University of Amazonas, Universitatea de Stat de Amazonas și Universidade Paulista.

Solicită Informații Diplome de Licență în Studii de administrație în Statele Unite ale Manaus în Brazilia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Brazilia
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
UNINORTE - Centro Universitário do Norte
Manaus, Brazilia

O curso de Administração da UniNorte foi planejado para formar profissionais preparados para atender as necessidades de um mercado cada vez mais competitivo e exigente.

O curso de Administração da UniNorte foi planejado para formar profissionais preparados para atender as necessidades de um mercado cada vez mais competitivo e exigente. -
Licenţă
Normă întreagă
Portuguese (Brazil)
Mart 2023
Campus