BACHELORSTUDIES.RO

Compară Programe de Licență în Studii de mediu Part time în Africa de Sud 2019

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

O diploma in Studii de Mediu încearcă să înțeleagă modul în care probleme științifice, culturale și sociale sunt legate de mediul înconjurător. Elevii vor învăța despre științele sociale, științele naturii și științele umaniste. Opțiuni de carieră includ planificarea de mediu și politica, managementul habitatelor și dezvoltarea durabilă.

Africa de Sud, oficial Republica Africa de Sud, este o țară situată la extremitatea sudica a Africii. Aceasta este împărțită în nouă provincii. Africa de Sud nu este doar un sari de pe punct, este ea însăși o destinație fantastică bogată în cultură, faună și floră și istorie.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Studii de mediu Cu jumătate de normă în Africa de Sud 2019

1 Rezultate din Studii de mediu, Africa de Sud Filter

BTech în sănătatea mediului

University of Johannesburg
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Februarie 2020 Africa de Sud Johannesburg + 1 mai mult

Modulele pentru programul BTech Environmental Health includ metodologia de cercetare IV, sănătatea în muncă și siguranța IV, managementul deșeurilor de mediu IV și practica de management IV.