Filter
Studiu de Licență
America de Nord Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Licență în Studii de mediu Cu jumătate de normă în America de Nord 2019

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Obietivele unui program de studiu al mediului includ găsirea unor metode de creștere a eficienței energetice, de a minimaliza poluarea, de a crește conștientizarea problemelor de mediu și de a încuraja utilizarea energiei alternative. Accentul principal pentru studenți este de a învăța cum să evalueze și să rezolve probleme legate de mediu.  

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Facultăți în Studii de mediu Cu jumătate de normă în America de Nord 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

3 Rezultate din Studii de mediu, America de Nord

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Muskingum University

Misiunea Programul Știința Mediului de la Universitatea Muskingum este de a expune pe elevi să o cultivarea și experiență academică și de cercetare de gândit, care va sti ... [+]

Misiunea Programul Știința Mediului de la Universitatea Muskingum este de a expune pe elevi să o cultivarea și experiență academică și de cercetare de gândit, care va stimula un interes viață lungă și reale în relația dintre ființele umane și a mediului natural al pământului.

Oportunități pentru studenți Stagii

Stagii recente pentru studenții Stiinta Mediului includ:

FSN sponsorizat de cercetare pentru studenti (REU) Programe - Elevii Muskingum au participat la o varietate de programe REU la diferite universități din studiază problemele de mediu. Exemplele includ un student care a studiat la Universitatea Furman, ca parte a programului lor bazinul de cercetare și un altul care a participat la Universitatea din Delaware probe de apă de monitorizare a programului REU în zona Chesapeake Bay.... [-]

Statele Unite ale Americii New Concord
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Wisconsin - Green Bay

O majore în politica de mediu și planificare, oferite de către Departamentul de Afaceri Publice și de mediu, Este un program de studii de mediu bazat în științele sociale ... [+]

O majore în politica de mediu și planificare, oferite de către Departamentul de Afaceri Publice și de mediu, Este un program de studii de mediu bazat în științele sociale.

Acesta este conceput pentru a pregăti studenții pentru o varietate de profesii dificile care implică planificare, analiză, proiectare, precum și administrarea de politici și programe care se ocupă cu mediul natural și uman-a făcut. Acest mare interdisciplinară este, de asemenea preparat adecvat pentru continuarea studiilor într-o gamă largă de programe postuniversitare, inclusiv studii de mediu, politici publice, administrație publică, drept, planificarea urbană și regională, precum și domenii conexe. Prin această mare, elevii dezvolte cunoștințele și competențele în planificarea și luarea deciziilor, politici publice, sisteme politice și economice, precum și științele mediului, și de a dobândi capacitățile analitice de participare la acele procese care vor contura calitatea mediului în viitor. ... [-]

Statele Unite ale Americii Green Bay
Septembrie 2019
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Wisconsin - Green Bay

Stiinte majore de mediu pregătește pe elevi să analizeze, să înțeleagă, și de a rezolva problemele de mediu. ... [+]

O Environmental Science majore pregătește pe elevi să analizeze, să înțeleagă, și de a rezolva problemele de mediu.

Programul de studiu in Stiinta Mediului majore este interdisciplinară, punând accentul pe o abordare integrată a cunoștințelor în domeniu. Deoarece studiul problemelor de mediu necesită o înțelegere profundă a principiilor științifice, Environmental Science majore se bazează pe științele naturale și matematica. Curriculum-ul include o componentă de științe sociale, care să permită studenților să dobândească o înțelegere a problemelor economice și de politică de mediu. Experiențele de câmp, stagii și practicums sunt accentuate.

... [-]
Statele Unite ale Americii Green Bay
Septembrie 2019
Engleză
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză