BACHELORSTUDIES.RO

Compară Programe de Licență în Studii de mediu Cu jumătate de normă în America de Nord 2019

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Obietivele unui program de studiu al mediului includ găsirea unor metode de creștere a eficienței energetice, de a minimaliza poluarea, de a crește conștientizarea problemelor de mediu și de a încuraja utilizarea energiei alternative. Accentul principal pentru studenți este de a învăța cum să evalueze și să rezolve probleme legate de mediu.  

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Facultăți în Studii de mediu Cu jumătate de normă în America de Nord 2019

3 Rezultate din Studii de mediu, America de Nord Filter

Licențiat în Știința Mediului

Muskingum University
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New Concord

Misiunea Programul Știința Mediului de la Universitatea Muskingum este de a expune pe elevi să o cultivarea și experiență academică și de cercetare de gândit, care va stimula un interes viață lungă și reale în relația dintre ființele umane și a mediului natural al pământului.

De licență în politica de mediu și de planificare

University Of Wisconsin - Green Bay
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Green Bay

O majore în politica de mediu și planificare, oferite de către Departamentul de Afaceri Publice și de mediu, Este un program de studii de mediu bazat în științele sociale.

Licențiat în Știința Mediului

University Of Wisconsin - Green Bay
Campus La zi Part time 4 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Green Bay + 1 mai mult

Stiinte majore de mediu pregătește pe elevi să analizeze, să înțeleagă, și de a rezolva problemele de mediu.