Filter
Studiu de Licență
Europa Tip de studiu: Tot Ritm: Part time

Compară Programe de Licență în Studii de mediu Cu jumătate de normă Europa 2019

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

O diploma in Studii de Mediu încearcă să înțeleagă modul în care probleme științifice, culturale și sociale sunt legate de mediul înconjurător. Elevii vor învăța despre științele sociale, științele naturii și științele umaniste. Opțiuni de carieră includ planificarea de mediu și politica, managementul habitatelor și dezvoltarea durabilă.

Există mai mult de patru mii de organizații de învățământ superior din Europa, de la instituții de cercetare care duc la universități mici, de predare-concentrat. Europa în sine nu este la fel de mult diferit de alte continente, ajungând de la Cercul Polar la coasta Africii.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Studii de mediu Cu jumătate de normă Europa 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Studii de mediu, Europa

International Business College Mitrovica (IBCM)

IBCM de mediu și agricole Management (EAM) Programul oferă studenților, cu o experiență interdisciplinară în gestionarea problemelor critice de mediu, cum ar fi producția ... [+]

Licențiat în Management De Mediu și Agricultură

O IBCM de Mediu și Management Agricol (EAM) Programul oferă studenților, cu o experiență interdisciplinară în gestionarea problemelor critice de mediu, cum ar fi producția agricolă, biodiversitatea, resursele naturale și energia din surse regenerabile. Ca un student EAM, veți obține perspective lumea reală în practicile și tendințele de mediu și agro-business moderne, oferindu-vă abilitățile necesare pentru o cariera de succes.

grade internaționale și acreditate

Programul este predat în limba engleză și se bazează pe Sistemul european de credite transferabile (ECTS). Cursurile sunt recunoscute pe plan internațional și transferabile.... [-]

Kosovo Mitrovica
Contactează şcoala
Engleză
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză