BACHELORSTUDIES.RO

Compară Programe de Licență în Studii de mediu Part time în Kosovo 2019

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Studenții care finalizează un program de studiu al mediului sunt pregătiți să lucreze într-o varietate de domenii care se concentrează pe rezolvarea problemelor legate de mediul înconjurător. Aceste domenii includ dreptul, educația, cercetarea, ingineria, managementul și guvernul. Un absolvent poate lucra ca și lobby-ist, naturalist, pădurar sau inginer de mediu.

Kosovo este o regiune din sud-estul Europei. În antichitate, Regatul Dardanian, și provincia Roman târziu din Dardania a fost localizat în regiunea.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Studii de mediu Part time în Kosovo 2019

1 Rezultate din Studii de mediu, Kosovo Filter

Licențiat în management de mediu și agricole

International Business College Mitrovica (IBCM)
Campus La zi Part time Contactează şcoala Kosovo Mitrovica

IBCM de mediu și agricole Management (EAM) Programul oferă studenților, cu o experiență interdisciplinară în gestionarea problemelor critice de mediu, cum ar fi producția agricolă, biodiversitatea, resursele naturale și energia din surse regenerabile.