Keystone logo

1 Nivel Licenţă Programe în Tehnologia alimentelor și a băuturii în Parma, Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Italia
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor
  • Produse alimentare și băuturi
  • Tehnologia alimentelor și a băuturii
Domenii de studiu
  • Studiul produselor alimentare și al băuturilor (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Nivel Licenţă Programe în Tehnologia alimentelor și a băuturii

Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

Studiul tehnologiei alimentelor și a băuturilor poate fi de interes pentru persoanele care caută o carieră în industria serviciilor de alimentare, deoarece acest domeniu de studiu se poate concentra pe dezvoltarea unei înțelegeri fundamentale a pregătirii, prelucrării și siguranței produselor alimentare.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.