close

Filtre

Vezi rezultatele

Program de Licență în Tehnologii alimentare 2021

Completarea unei diplome de licență este o realizare importantă în călătoria educațională. Patru ani de studii universitare intensive continuă să producă absolvenți bine rotunzi care sunt pregătiți să intre direct în locuri de muncă calificate. S-ar putea să vă întrebați ce este licența în tehnologia alimentară? Programele se concentrează adesea asupra diferitelor aspect… Citeste mai mult

Completarea unei diplome de licență este o realizare importantă în călătoria educațională. Patru ani de studii universitare intensive continuă să producă absolvenți bine rotunzi care sunt pregătiți să intre direct în locuri de muncă calificate.

S-ar putea să vă întrebați ce este licența în tehnologia alimentară? Programele se concentrează adesea asupra diferitelor aspecte ale industriei, cum ar fi prelucrarea, siguranța, depozitarea, controlul calității și nutriția. Elevii au tendința de a începe prin construirea unei baze solide în științe, prin cursuri în matematică avansată, chimie, biologie și fizică. Odată ce au stăpânit această teorie, ei sunt prezenți pentru a deveni bine cunoscuți în subiecte precum ambalarea, evaluarea senzorială, ingineria produselor alimentare și dezvoltarea produselor.

Absolvenții consideră că se uită la sistemele industriale de alimentație dintr-o perspectivă complet diferită. Aceștia pot dezvolta mai multe gusturi rafinate, care le vor permite să se bucure de deserturi, băuturi și gustări la un nou nivel. Din cauza populației în creștere și a cererii puternice a lumii, mulți își găsesc locul de muncă imediat după absolvire.

Ratele de școlarizare variază între instituții. Studenții potențiali pot fi în măsură să calculeze costul educației prin utilizarea informațiilor pe site-ul unei școli. Majoritatea colegiilor au departamente de ajutor financiar pentru a oferi împrumuturi și burse pentru cei care se califică pentru acestea.

Oportunitățile de muncă depind foarte mult de interesele și abilitățile elevului. Cei care fac bine în cursuri de știință pot lucra mai târziu într-un laborator sau într-o unitate de producție. Absolvenții creației pot găsi locuri de muncă în curs de dezvoltare pentru produse, tehnici și rețete noi. Analiștii orientați spre detalii și orientați spre detaliu își pot folosi educația pentru a lucra în conformitate cu reglementările în sectorul public sau privat. Altele sunt specializate în transport și logistică. Întreprinzătorii cu spirit antreprenorial pot să-și lanseze propriul lanț alimentar sau de pregătire a mesei.

Elevii pot găsi instituții care oferă grade tehnologice alimentare în Europa, Asia și în afara ei. Înainte de înscrierea cu normă întreagă, unii studenți pot fi capabili să meargă înainte prin a lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letonia

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ... +

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovațiilor în companiile alimentare, să efectueze cercetări creative și să formeze baza pentru studii suplimentare în învățământul superior. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Technion International
Shantou, China

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ... +

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vieții. Programul BFE formează ingineri în două domenii: biotehnologie și alimente. Programul oferă o combinație unică între inginerie, tehnologie și domenii ale științelor naturale și ale vieții, în special, biotehnologie. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Aug 2021
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Statele Unite ale Americii

Știința alimentelor este utilizarea ingineriei, a științelor biologice și fizice pentru a studia natura, deteriorarea, procesarea și îmbunătățirea alimentelor pentru consumato ... +

Știința alimentelor este utilizarea ingineriei, a științelor biologice și fizice pentru a studia natura, deteriorarea, procesarea și îmbunătățirea alimentelor pentru consumatori. Tehnologia alimentară este aplicarea științei alimentelor la selectarea, conservarea, ambalarea, procesarea, distribuția și utilizarea alimentelor sigure, hrănitoare și sănătoase. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Aug 2021
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Massey University
Auckland, Noua Zeelandă +1 Mai mult

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75 ... +

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75% dintre absolvenții noștri au locuri de muncă în termen de șase luni de la absolvire. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Ţările de Jos

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ... +

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o abordare practică? Studiază tehnologia alimentară (BSc) la Van Hall Larenstein din Olanda. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
01 Sept 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ... +

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și tehnologiei alimentelor. -
Licenţă
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 ani
Engleză
Oct 2021
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 
Universidad de Leon
León, Spania

Formăm profesioniști capabili să proiecteze și să supravegheze procesele tehnologice din industria alimentară, să gestioneze și să controleze calitatea produselor pe tot parcu ... +

Formăm profesioniști capabili să proiecteze și să supravegheze procesele tehnologice din industria alimentară, să gestioneze și să controleze calitatea produselor pe tot parcursul întregului lanț alimentar și să pregătească și să consilieze cu privire la problemele alimentare. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Spaniolă
Campus
 
IPB University
Dramaga, Indonezia

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ... +

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor (IPB) este un program de educație universitară care se concentrează să producă absolvenți care au competențe în procesarea materialelor alimentare în condiții de siguranță, produse alimentare de calitate și sănătoase la scară industrială. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Campus
 
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Melbourne, Australia

Inovarea alimentelor de combustibil. Studiați știința alimentelor. Cu o diplomă de știință alimentară, puteți urmări o serie de căi de carieră în cadrul industriei în domenii ... +

Inovarea alimentelor de combustibil. Studiați știința alimentelor. Cu o diplomă de știință alimentară, puteți urmări o serie de căi de carieră în cadrul industriei în domenii precum prelucrarea, fabricarea, ambalarea, marketingul, cercetarea, asigurarea calității, dezvoltarea produselor și educația. -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Engleză
Campus
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Franţa

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ... +

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ca bucătar și / sau manager în industria internațională de restaurante sau pentru a vă deschide propria unitate . -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Engleză, Limba franceza
Campus
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Spania

Diploma în inginerie a industriilor agricole și alimentare are o perspectivă profesională excelentă, având în vedere cererea tot mai mare de ingineri instruiți special în aces ... +

Diploma în inginerie a industriilor agricole și alimentare are o perspectivă profesională excelentă, având în vedere cererea tot mai mare de ingineri instruiți special în acest domeniu. Conform datelor din 2012 de la FDE (FoodDrinkEurope), sectorul agroalimentar este lider în ocuparea forței de muncă la nivel european, reprezentând 15% din locuri de muncă și facturând cu 6,8% mai mult din 2009. Industriile agroalimentare simt, din ce în ce mai mult , necesitatea inovării și diferențierii de concurență. Pentru a realiza acest lucru, ei solicită ingineri specializați în această ramură a cunoașterii și capabili să facă față provocărilor unei piețe globalizate și în continuă evoluție. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Spaniolă
Sept 2021
Campus
 
Indonesia International Institute for Life Sciences (i3L)
Jakarta, Indonezia

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ... +

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Campus
 
Szent István University, Faculty of Food Science
Budapesta, Ungaria

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară -
BSc
Normă întreagă
7 semestre
Engleză
Campus
 
University College Birmingham
Birmingham, Regatul Unit

Ai pasiune pentru coacere? Visezi să devii ciocolater sau patiser sau chiar să îți începi propria afacere de panificație?

Ai pasiune pentru coacere? Visezi să devii ciocolater sau patiser sau chiar să îți începi propria afacere de panificație? -
BSc
Engleză
Campus
 
جامعة القدس
Abu Dis, Teritoriile Palestiniene

Industria alimentară se bazează pe o gamă largă de procese pentru a fabrica cantitatea vastă de alimente pe care o vedem astăzi. Ingineria alimentară utilizează principiile ch ... +

Industria alimentară se bazează pe o gamă largă de procese pentru a fabrica cantitatea vastă de alimente pe care o vedem astăzi. Ingineria alimentară utilizează principiile chimiei, microbiologiei și ingineriei pentru a proiecta procesele de fabricație a alimentelor. Planul de predare al Departamentului de Inginerie Alimentară se concentrează pe furnizarea studentului de abilitățile și conceptele legate de ingineria și tehnologia alimentară, care se concentrează pe dezvoltarea de noi produse alimentare, proiectarea proceselor pentru producerea acestor alimente, selectarea materialelor de ambalare, studierea termenului de valabilitate și senzorial evaluarea produsului. Proiectarea și controlul operațiunilor în fabricile alimentare, metodele de producere a alimentelor funcționale, controlul calității produselor alimentare, pe lângă gestionarea fabricilor alimentare și metodele de comercializare a produselor alimentare. În plus față de testele microbiologice și chimice, studenții din ingineria alimentară vor studia fenomene de bază care sunt direct legate de producția de produse alimentare și de proprietățile acestora. Planul de predare al departamentului îi califică pe absolvenții săi să întreprindă sarcini multiple și variate în industriile alimentare care s-au transformat într-o industrie care combină tehnologii înalte și procese multiple bazate pe biochimie și tehnologie. Departamentul de Inginerie Alimentară se distinge prin faptul că își va califica absolventul pentru a lucra în domeniile biotehnologiei (biotehnologiei) și ingineriei industriilor alimentare. Pe lângă faptul că lucrează în diferite ramuri ale industriei alimentare și biotehnologiei, absolvenții departamentului vor fi calificați să lucreze și în domeniul industriilor farmaceutice și cosmetice, precum și în domeniile cercetării în instituțiile de cercetare interesate de științele vieții și ingineria mediului. De asemenea, vor putea lucra în instituții preocupate de controlul industriilor alimentare și biotehnologice (Instituția pentru standarde și metrologie) și vor putea lucra și în firme de consultanță care se ocupă cu dezvoltarea alimentară și a mediului. -
Licenţă
Arabic
Campus