close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Asia 2021

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.Fiind cel mai mare și cel mai populat continent din lume, Asia constă într-o mare varietate de… Citeste mai mult

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Fiind cel mai mare și cel mai populat continent din lume, Asia constă într-o mare varietate de grupuri etnice, culturi, medii, economie, legăturile istorice, și sisteme guvernamentale.

Caută Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Asia 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
IPB University
Dramaga , Indonezia

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ... +

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor (IPB) este un program de educație universitară care se concentrează să producă absolvenți care au competențe în procesarea materialelor alimentare în condiții de siguranță, produse alimentare de calitate și sănătoase la scară industrială. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Campus
 
Technion International
Shantou , China

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ... +

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vieții. Programul BFE formează ingineri în două domenii: biotehnologie și alimente. Programul oferă o combinație unică între inginerie, tehnologie și domenii ale științelor naturale și ale vieții, în special, biotehnologie. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Universiti Putra Malaysia
Shah Alam , Malaysia

Programul va produce absolvenți care au cunoștințe, calificare și viabilitate în activitatea de lucru pentru o varietate de sectoare de ocupare a forței de muncă implicate în ... +

Programul va produce absolvenți care au cunoștințe, calificare și viabilitate în activitatea de lucru pentru o varietate de sectoare de ocupare a forței de muncă implicate în producția și prelucrarea alimentelor, controlul calității alimentelor, dezvoltarea produselor, cercetare și management. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Campus
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră
Sharda University
Mai mare Noida , India

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ... -
BSc
Normă întreagă
2 semestre
Engleză
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonezia +1 Mai mult

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ... +

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Iul 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici