BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Asia 2021

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Fiind cel mai mare și cel mai populat continent din lume, Asia constă într-o mare varietate de grupuri etnice, culturi, medii, economie, legăturile istorice, și sisteme guvernamentale.

Caută Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Asia 2021

5 Rezultate din Tehnologii alimentare, Asia Filter

Licențiat în știință și tehnologie alimentară

IPB University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ...

Citeste mai mult

Licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară

Technion International
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ...

Citeste mai mult

Licență de știință și tehnologie alimentară

Universiti Putra Malaysia
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

Programul va produce absolvenți care au cunoștințe, calificare și viabilitate în activitatea de lucru pentru o varietate de sectoare de ocupare a forței de muncă implicate în ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science în domeniul științei și tehnologiei alimentare

Sharda University
BSc
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Citeste mai mult

Licență în tehnologia produselor alimentare

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Licenţă
Iul 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ...

Citeste mai mult