close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Europa 2021

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortat… Citeste mai mult

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Europa 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letonia

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ... +

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este capabil să organizeze managementul calității și dezvoltarea inovațiilor în companiile alimentare, să efectueze cercetări creative și să formeze baza pentru studii suplimentare în învățământul superior. -
Licenţă
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Ţările de Jos

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ... +

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o abordare practică? Studiază tehnologia alimentară (BSc) la Van Hall Larenstein din Olanda. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
01 Sept 2021
01 Aug 2021
Campus
 
University of Parma
Parma, Italia

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ... +

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și tehnologiei alimentelor. -
Licenţă
Normă întreagă
Frecvență redusă
3 ani
Engleză
Oct 2021
Online & Campus Combinate
Campus
Online
 

Câștigă o bursă în valoare de până la 10.000,00 

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră.
Universidad de Leon
León, Spania

Formăm profesioniști capabili să proiecteze și să supravegheze procesele tehnologice din industria alimentară, să gestioneze și să controleze calitatea produselor pe tot parcu ... +

Formăm profesioniști capabili să proiecteze și să supravegheze procesele tehnologice din industria alimentară, să gestioneze și să controleze calitatea produselor pe tot parcursul întregului lanț alimentar și să pregătească și să consilieze cu privire la problemele alimentare. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Spaniolă
Campus
 
Ecole Ducasse - Paris Campus
Paris, Franţa

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ... +

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ca bucătar și / sau manager în industria internațională de restaurante sau pentru a vă deschide propria unitate . -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Engleză, Limba franceza
Campus
 
Universidad Europea del Atlántico
Santander, Spania

Diploma în inginerie a industriilor agricole și alimentare are o perspectivă profesională excelentă, având în vedere cererea tot mai mare de ingineri instruiți special în aces ... +

Diploma în inginerie a industriilor agricole și alimentare are o perspectivă profesională excelentă, având în vedere cererea tot mai mare de ingineri instruiți special în acest domeniu. Conform datelor din 2012 de la FDE (FoodDrinkEurope), sectorul agroalimentar este lider în ocuparea forței de muncă la nivel european, reprezentând 15% din locuri de muncă și facturând cu 6,8% mai mult din 2009. Industriile agroalimentare simt, din ce în ce mai mult , necesitatea inovării și diferențierii de concurență. Pentru a realiza acest lucru, ei solicită ingineri specializați în această ramură a cunoașterii și capabili să facă față provocărilor unei piețe globalizate și în continuă evoluție. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Spaniolă
Sept 2021
Campus
 
Szent István University, Faculty of Food Science
Budapesta, Ungaria

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară -
BSc
Normă întreagă
7 semestre
Engleză
Campus
 
University College Birmingham
Birmingham, Regatul Unit

Ai pasiune pentru coacere? Visezi să devii ciocolater sau patiser sau chiar să îți începi propria afacere de panificație?

Ai pasiune pentru coacere? Visezi să devii ciocolater sau patiser sau chiar să îți începi propria afacere de panificație? -
BSc
Engleză
Aug 2021
Campus
 
Far Eastern State Technical Fisheries University
Vladivostok, Rusia

Programul de diplomă de licență aplicată în direcția instruirii „Alimentele din materiale vegetale” își propune să pregătească specialiști cu înaltă calificare pentru industri ... +

Programul de diplomă de licență aplicată în direcția instruirii „Alimentele din materiale vegetale” își propune să pregătească specialiști cu înaltă calificare pentru industria alimentară și conexe, prin dezvoltarea calităților personale ale burlacilor, precum și formarea de culturi generale, profesionale generale și profesionale competențe. -
Licenţă
Frecvență redusă
Rusă
Sept 2021
Campus
 
College Of Agriculture, Food & Rural Enterprise
Antrim, Regatul Unit

Diploma de onoare în tehnologia alimentară, validată de Universitatea Ulster, a fost concepută pentru a dota absolvenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a intra ... +

Diploma de onoare în tehnologia alimentară, validată de Universitatea Ulster, a fost concepută pentru a dota absolvenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a intra într-o industrie competitivă globală de procesare a alimentelor. -
BSc
Engleză
Aug 2021
Campus
 
Altai State Agricultural University
Barnaul, Rusia

Scopul programului de educație profesională a direcției de formare Alimentație de origine animală, concentrare (profil) Tehnologia produselor de origine animală este de a ofer ... +

Scopul programului de educație profesională a direcției de formare Alimentație de origine animală, concentrare (profil) Tehnologia produselor de origine animală este de a oferi o pregătire cuprinzătoare, cuprinzătoare și de înaltă calitate a specialiștilor calificați, competitivi, care pot desfășura activități profesionale activități în domeniul tehnologiei produselor de origine animală. -
Licenţă
Normă întreagă
Frecvență redusă
4 - 5 ani
Rusă
Sept 2021
Campus
 
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Sligo, Irlanda

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în ... +

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în a concura cu succes pe o piata tot mai competitiva si la nivel mondial. -
BSc
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus
 
Instituto Politécnico de Santarém
Santarém, Portugalia

tehnologi alimentari sunt esențiale în producția de alimente sigure de înaltă calitate, mod organizat și planificat și în cadrul unor presupozitii economice și etice.

tehnologi alimentari sunt esențiale în producția de alimente sigure de înaltă calitate, mod organizat și planificat și în cadrul unor presupozitii economice și etice. -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Portuguese (Portugal)
Oct 2021
Campus
 
Belgorod, Rusia

The field of professional activity: sections of science and technology containing a set of tools, techniques, and methods aimed at creating mechanical engineering products; or ... +

The field of professional activity: sections of science and technology containing a set of tools, techniques, and methods aimed at creating mechanical engineering products; organization, creation, installation, commissioning, maintenance, operation, diagnostics, repair of technological machines and equipment. -
Licenţă
Normă întreagă
Rusă
Sept 2021
Campus
 
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
Bună Ziua, România

The Bachelor's degree programme INGINERIA OF FOOD PRODUCTS has as its general objective the training of technological specialists in the field of food industry; this program h ... +

The Bachelor's degree programme INGINERIA OF FOOD PRODUCTS has as its general objective the training of technological specialists in the field of food industry; this program has been operating since 2009, being accredited in 2015 and has a duration of 4 years of studies, a day course with 240 credits, according to the Bologna Agreement. -
Licenţă
Sept 2021
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici