BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Europa 2021

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Europa 2021

8 Rezultate din Tehnologii alimentare, Europa Filter

Licențiat în calitate și inovații alimentare

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ...

Citeste mai mult

Tehnologie alimentară (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ...

Citeste mai mult

Licențiat în știința și tehnologia alimentară

University of Parma
Licenţă
Oct 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ...

Citeste mai mult

Licențiat în Arte culinare

Ecole Ducasse - Paris Campus
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Limba franceza
Campus

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ...

Citeste mai mult

Diplomă în știința și tehnologia alimentară

Universidad de Leon
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Spaniolă
Campus

Formăm profesioniști capabili să proiecteze și să supravegheze procesele tehnologice din industria alimentară, să gestioneze și să controleze calitatea produselor pe tot parcu ...

Citeste mai mult

Studii în tehnologie alimentară

Instituto Politécnico de Santarém
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

tehnologi alimentari sunt esențiale în producția de alimente sigure de înaltă calitate, mod organizat și planificat și în cadrul unor presupozitii economice și etice.

Citeste mai mult

Bachelor of Science aplicate în gestionarea produselor alimentare și de afaceri

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în ...

Citeste mai mult

BSC în Inginerie Alimentară

Szent István University, Faculty of Food Science
BSc
<
Normă întreagă
<
7 semestre
Engleză
Campus

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară

Citeste mai mult