close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Indonezia 2021

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.Indonezia, o țară în Asia de sud-est, case mai mult de 238 de milioane de oameni. Indonezia este a patra cea mai populata tar… Citeste mai mult

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Indonezia, o țară în Asia de sud-est, case mai mult de 238 de milioane de oameni. Indonezia este a patra cea mai populata tara din lume. Sectorul educațional al țării este împărțit în cursuri pre-primar, junior și senior primar, secundar și instruit.

Programe de Licență de Top în Tehnologii alimentare în Indonezia 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
IPB University
Dramaga , Indonezia

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ... +

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor (IPB) este un program de educație universitară care se concentrează să producă absolvenți care au competențe în procesarea materialelor alimentare în condiții de siguranță, produse alimentare de calitate și sănătoase la scară industrială. -
Licenţă
Normă întreagă
8 semestre
Engleză
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonezia +1 Mai mult

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ... +

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Iul 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici