close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Tehnologii alimentare 2021 în Statele Unite ale Bandung în Indonezia

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.Indonezia, oficial Republica Indonezia, este o țară în Asia de Sud-Est și Oceania.Indonezia es… Citeste mai mult

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Indonezia, oficial Republica Indonezia, este o țară în Asia de Sud-Est și Oceania.Indonezia este un arhipelag care cuprinde aproximativ 17508 de insule

Pentru cei care sunt interesați de studierea în subiecte precum istoria și Inginerie Bandung este cel mai bun loc pentru a studia. Bandung are unele dintre cele mai bune universități din Indonezia, cum ar fi Institutul Teknologi Bandung în Bandung. Mai mult decât atât, acest loc este liniștit și ideal pentru a trăi.

Solicită Informații Licențe în Tehnologii alimentare în Statele Unite ale Bandung în Indonezia 2021

Citește mai puţin
format_list_bulleted Filtre
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung , Indonezia +1 Mai mult

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ... +

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea nutritivă, produse alimentare trebuie să fie atât de produs în condiții de siguranță și în condiții de siguranță livrate la consumator. Acest lucru necesită tehnologii de prelucrare pentru a transforma materiile prime în produse alimentare, precum și a tehnologiilor de conservare a crește termenul de valabilitate al produselor alimentare ... -
Licenţă
Normă întreagă
3 - 4 ani
Engleză
Iul 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici