Keystone logo

1 Nivel Licenţă Programe în Tehnologii alimentare în Italia pentru 2024

Filtre

Filtre

  • Nivel Licenţă
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Italia
  • Asistență medicală
  • Nutriție
  • Științe alimentare
Domenii de studiu
  • Asistență medicală (1)
  • Înapoi la categoria principală
Locații
Găsiți mai multe locații
Tipul de grad
Durata
Ritmul de studiu
Limbă
Limbă
Formatul de studiu

    Popular degree type

    Popular study format

    Nivel Licenţă Programe în Tehnologii alimentare

    Ca domeniu de studiu academic, tehnologie alimentară este preocupat de procesele fizice de gătit și proprietățile biochimice ale alimentelor. Studenții care doresc să intre în industria alimentară știință ar putea beneficia de completarea unui curs în acest subiect.

    Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

    O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.