BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Tehnologii alimentare în Spania 2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Programe de Licență de Top în Tehnologii alimentare în Spania 2021

1 Rezultate din Tehnologii alimentare, Spania Filter

Diplomă în știința și tehnologia alimentară

Universidad de Leon
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Spaniolă
Campus

Formăm profesioniști capabili să proiecteze și să supravegheze procesele tehnologice din industria alimentară, să gestioneze și să controleze calitatea produselor pe tot parcu ...

Citeste mai mult