BACHELORSTUDIES

Program de Licență în Tehnologii alimentare 2021

Completarea unei diplome de licență este o realizare importantă în călătoria educațională. Patru ani de studii universitare intensive continuă să producă absolvenți bine rotunzi care sunt pregătiți să intre direct în locuri de muncă calificate.

S-ar putea să vă întrebați ce este licența în tehnologia alimentară? Programele se concentrează adesea asupra diferitelor aspecte ale industriei, cum ar fi prelucrarea, siguranța, depozitarea, controlul calității și nutriția. Elevii au tendința de a începe prin construirea unei baze solide în științe, prin cursuri în matematică avansată, chimie, biologie și fizică. Odată ce au stăpânit această teorie, ei sunt prezenți pentru a deveni bine cunoscuți în subiecte precum ambalarea, evaluarea senzorială, ingineria produselor alimentare și dezvoltarea produselor.

Absolvenții consideră că se uită la sistemele industriale de alimentație dintr-o perspectivă complet diferită. Aceștia pot dezvolta mai multe gusturi rafinate, care le vor permite să se bucure de deserturi, băuturi și gustări la un nou nivel. Din cauza populației în creștere și a cererii puternice a lumii, mulți își găsesc locul de muncă imediat după absolvire.

Ratele de școlarizare variază între instituții. Studenții potențiali pot fi în măsură să calculeze costul educației prin utilizarea informațiilor pe site-ul unei școli. Majoritatea colegiilor au departamente de ajutor financiar pentru a oferi împrumuturi și burse pentru cei care se califică pentru acestea.

Oportunitățile de muncă depind foarte mult de interesele și abilitățile elevului. Cei care fac bine în cursuri de știință pot lucra mai târziu într-un laborator sau într-o unitate de producție. Absolvenții creației pot găsi locuri de muncă în curs de dezvoltare pentru produse, tehnici și rețete noi. Analiștii orientați spre detalii și orientați spre detaliu își pot folosi educația pentru a lucra în conformitate cu reglementările în sectorul public sau privat. Altele sunt specializate în transport și logistică. Întreprinzătorii cu spirit antreprenorial pot să-și lanseze propriul lanț alimentar sau de pregătire a mesei.

Elevii pot găsi instituții care oferă grade tehnologice alimentare în Europa, Asia și în afara ei. Înainte de înscrierea cu normă întreagă, unii studenți pot fi capabili să meargă înainte prin a lua cursuri online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

15 Rezultate din Tehnologii alimentare Filter

Licențiat în calitate și inovații alimentare

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Scopul programului de studii universitare de licență este pregătirea unui specialist competitiv și cu cunoștințe în producția, calitatea și inovația alimentelor, care este cap ...

Citeste mai mult

Licențiat în știință și tehnologie alimentară

IPB University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

Programul de tehnologie alimentară (FTP) la Departamentul de Știință și Tehnologie a Alimentelor, Facultatea de Inginerie și Tehnologie Agricolă, Universitatea Agricolă Bogor ...

Citeste mai mult

Licență în Biotehnologie și Inginerie Alimentară

Technion International
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul de Biotehnologie și Inginerie Alimentară (BFE) este unul dintre puținele din lume care combină o cercetare tehnologică unică de inginerie și domenii în științele vie ...

Citeste mai mult

Tehnologie alimentară (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Sunteți o persoană inovatoare, entuziastă și cu afaceri, cu o pasiune pentru siguranța alimentară și inovația alimentară? Sunteți interesat de un studiu de licență cu o aborda ...

Citeste mai mult

Licențiat în tehnologia alimentară cu onoruri

Massey University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Massey University of Bachelor of Technology Food cu onoruri este singurul grad în Australasia, care combină știința alimentelor, inginerie alimentară și afaceri alimentare. 75 ...

Citeste mai mult

Licențiat în știința și tehnologia alimentară

University of Parma
Licenţă
Oct 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a oferi absolvenților cunoștințe de bază și practice bune în principalele sectoare ale științei și te ...

Citeste mai mult

Licențiat în Arte culinare

Ecole Ducasse - Paris Campus
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Limba franceza
Campus

Cu licența în Arte culinare, alegeți o cale educațională de excelență și dobândiți în 3 ani competențele culinare necesare și competențele manageriale necesare pentru a reuși ...

Citeste mai mult

Diplomă în știința și tehnologia alimentară

Universidad de Leon
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Spaniolă
Campus

Formăm profesioniști capabili să proiecteze și să supravegheze procesele tehnologice din industria alimentară, să gestioneze și să controleze calitatea produselor pe tot parcu ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science (Tehnologie alimentară și nutriție)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Licenţă
Feb 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Inovarea alimentelor de combustibil. Studiați știința alimentelor. Cu o diplomă de știință alimentară, puteți urmări o serie de căi de carieră în cadrul industriei în domenii ...

Citeste mai mult

Studii în tehnologie alimentară

Instituto Politécnico de Santarém
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

tehnologi alimentari sunt esențiale în producția de alimente sigure de înaltă calitate, mod organizat și planificat și în cadrul unor presupozitii economice și etice.

Citeste mai mult

Licență de știință și tehnologie alimentară

Universiti Putra Malaysia
Licenţă
<
Normă întreagă
<
8 semestre
Engleză
Campus

Programul va produce absolvenți care au cunoștințe, calificare și viabilitate în activitatea de lucru pentru o varietate de sectoare de ocupare a forței de muncă implicate în ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science în domeniul științei și tehnologiei alimentare

Sharda University
BSc
<
Normă întreagă
<
2 semestre
Engleză
Campus

Cursul a fost conceput pentru a avea cunoștințe aprofundate și înțelegerea subiectului cu flexibilitate și opțiuni ...

Citeste mai mult

Bachelor of Science aplicate în gestionarea produselor alimentare și de afaceri

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
BSc
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

B.Appl.Sc in Food & Business Management este proiectat pentru a îndeplini această nevoie prin furnizarea de industrie cu absolvenți multi-calificați, care le pot ajuta în ...

Citeste mai mult

BSC în Inginerie Alimentară

Szent István University, Faculty of Food Science
BSc
<
Normă întreagă
<
7 semestre
Engleză
Campus

Programul este destinat pentru a instrui ingineri din industria alimentară

Citeste mai mult

Licență în tehnologia produselor alimentare

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Licenţă
Iul 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Food Technology este o ramură a științei alimente care se ocupă cu procesele de productie actuale pentru a face produsele alimentare. Pentru a îndeplini și menține calitatea n ...

Citeste mai mult