Licențiat în gastronomie și arte culinare
Antalya Bilim University
Informatie cheie
Locația campusului
Antalya, Turcia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
8 months
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Sep 2023
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Prezentare generală
Gastronomia și artele culinare încorporează o filozofie a artei și a culturii, precum și o știință a consumului-a bea. Culinary Arts, care a fost mult timp printre programele diferitelor universități și institute internaționale, a fost, de asemenea, un punct focal în Turcia. Faptul că structura culturală se schimbă și turismul este cel mai rapid sector în Turcia a jucat un rol semnificativ în acest rezultat. În acest sens, obiectivul gastronomiei și artelor culinare este de a instrui bucătari care pot oferi probe de bucătărie locală și internațională și să devină candidați pentru a fi bucătari și manageri în sectorul alimentar și al băuturilor. De asemenea, sunt de așteptat să contribuie la creșterea numărului de persoane calificate și educate, care sunt mult necesare în spațiile de cazare și alimente și băuturi. Acești indivizi sunt instruiți într-un mod de a-și îmbunătăți cunoștințele și abilitățile de comunicare și administrative și, în general, vor avea roluri în industria serviciilor.
Educație la standarde internaționale
Pentru a duce industria turismului turcesc un pas mai departe, a fost creat un program hibrid prin revizuirea programelor de turism ale celor mai importante universități din lume și prin luarea în considerare a nevoilor sectoriale. Cele mai actuale cărți, care au fost folosite de cele mai importante universități din lume, sunt revizuite și oferite studenților noștri ca surse primare și suplimentare de informații. Studenții noștri au șansa de a analiza sectorul și de a combina amestecul de teorie și practică prin temele pentru acasă. Prin stagii în întreprinderi de turism, aceștia cunosc aceste instituții la fața locului în timpul pregătirii lor. De asemenea, ajung să își facă stagiile în străinătate, dacă doresc.
Fiind student al Colegiului de Turism din ABU
Studenții noștri provin din orașe diferite din întreaga țară și din diferite părți ale lumii și creează un mediu eterogen și bogat. Primul an al perioadei noastre de învățământ de 4 ani oferă în principal cursuri de afaceri și administrație; astfel, studenții noștri ajung să dobândească cunoștințe despre administrație și afaceri. În perioada următoare, pe lângă cursurile teoretice despre gastronomie și arte culinare, studenții noștri învață despre diverse bucătării din întreaga lume în mod aplicat. În ultimul an al pregătirii lor academice, studenții noștri realizează un studiu științific folosind metode științifice care sunt legate de un domeniu de interes. Acest studiu este semnificativ pentru cei care ar dori să urmărească studiile de master sau să avanseze în sector, deoarece oferă informații despre identificarea problemelor, găsirea de soluții și pregătirea rapoartelor.
Informații despre departament și condiții generale
Departamentul de Gastronomie și Arte Culinare oferă cursuri complet în limba engleză. Studenții noștri învață o a doua limbă străină oferită de universitatea noastră în timpul educației. Ei primesc cursuri în total 240 ECTS pe 4 ani / 8 semestre. De asemenea, pot face grade minore și duble majore.
Personalul academic
Cunoștințele teoretice și practicile profesionale ar trebui furnizate mână în mână într-un program bine planificat în educația turistică. În acest context, personalul nostru academic este format din profesori care au experiență sectorială. Prin urmare, profesorii noștri sunt familiarizați cu sectorul, în legătură cu industria și, uneori, se reunesc cu reprezentanții sectorului pentru a forma alianțe. În plus, contribuie la lumea științifică cu publicații științifice și prin participarea la conferințe.
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Diplomă în gastronomie
- Santander, Spania
Licenta in Stiinte Culinare si Gastronomice
- Barcelona, Spania
Diplomă în gastronomie
- Madrid, Spania