Licențiat în sistem alimentar: management, durabilitate și tehnologii
University of Parma
Informatie cheie
Locația campusului
Parma, Italia
Limbi Străine
Italiană
Formatul de studiu
Amestecat, În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi, Part time
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Oct 2024
* https://en.unipr.it/studying/tuition-fees-and-scholarships-2020-2021
Introducere
Mai precis, pregătirea cursului este orientată spre dotarea studenților cu competențe trans-funcționale care combină o înțelegere a lanțului de aprovizionare și a economiei sectoriale și a abilităților de management al afacerilor cu know-how-ul tehnologic pentru producerea și conservarea aprovizionării alimentare, precum și durabilitatea mediului. Rezultatul este un plan de studiu interdisciplinar axat pe aspecte metodologice și abilități de bază care vor continua să fie utile în viitor.
Programul oferă studenților metodele și instrumentele necesare pentru a analiza și gestiona strategiile întreprinderilor și instituțiilor agroalimentare, de exemplu, companii de producție și prelucrare a produselor alimentare, companii și companii de marcă, consorții de protecție (adică DOP), distribuitori de retail modern, HoReCa întreprinderile, companiile de certificare a calității și companiile care promovează produse agroalimentare în Italia și în străinătate.
Sistemele alimentare: sustenabilitate, management și tehnologie program de licență este împărțit în trei căi educaționale specifice: primul se concentrează pe subiecte legate de sustenabilitate; a doua pe teme legate de știința și tehnologia alimentelor, în timp ce cea de-a treia combină sustenabilitatea mediului cu tehnologia alimentară, dezvoltând pe acei subiecți asociați bioeconomistului modern. Prin urmare, studenților li se oferă o serie de opțiuni; fiecare capabil să le ofere un set de abilități care le permite să pășească direct într-o poziție cheie în industria agroalimentară sau un program de masterat.
Obiectivele educaționale specifice pot diferi, dar au un numitor comun. De fapt, toate se bazează pe o pregătire metodologică solidă și pe instrumentele necesare pentru a avea succes în managementul afacerilor.
Cerințele de admitere
Instrucțiuni pentru studenții italieni și europeni .
Proceduri pentru resortisanții din afara UE .
Curriculum
Programul de licență Sisteme alimentare: durabilitate, management și tehnologie este împărțit în trei căi educaționale specifice: prima se concentrează pe subiecte legate de sustenabilitate; a doua pe teme legate de știința și tehnologia alimentației, în timp ce a treia combină sustenabilitatea mediului cu tehnologia alimentară, elaborând pe acele subiecte asociate bioeconomistului modern. Prin urmare, studenților li se oferă o gamă largă de opțiuni; fiecare capabil să le ofere un set de abilități care le permite să pășească direct într-o poziție cheie în industria agroalimentară sau un program de masterat.
Obiectivele educaționale specifice pot diferi, dar au un numitor comun. De fapt, toate se bazează pe o pregătire metodologică solidă și pe instrumentele necesare pentru a reuși în managementul afacerilor.
Mai precis, cursul de formare este orientat spre echiparea studenților cu competențe interfuncționale care combină o înțelegere a lanțului de aprovizionare și a economiei sectorului și a abilităților de gestionare a afacerilor cu cunoștințele tehnologice pentru producția și conservarea aprovizionării cu alimente, precum și sustenabilitatea mediului. Rezultatul este un plan de studiu interdisciplinar axat pe aspecte metodologice și competențe de bază care vor continua să fie utile și în viitor.
Admitere
Rezultatul programului
Programul oferă studenților metodele și instrumentele necesare pentru a analiza și gestiona strategiile întreprinderilor și instituțiilor agroalimentare, de exemplu, companii de producție și procesare a alimentelor, companii și cooperative de marcă, consorții de protecție (adică DOP), distribuitori moderni de retail, HoReCa. întreprinderi, companii de certificare a calității și acele companii care promovează produse agroalimentare în Italia și în străinătate.