Licențiat în științe alimentare și viață
Azabu University
Informatie cheie
Locația campusului
Sagamihara, Japonia
Limbi Străine
Contactează şcoala
Formatul de studiu
În campus
Durata
Contactează şcoala
Ritm
Contactează şcoala
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Apr 2024
Introducere
Elevii vor dobândi o cunoaștere aprofundată a științei alimentelor și a abilităților tehnice cu scopul de a menține și de a continua dezvoltarea unei societăți sănătoase. Pregătim specialiști în domeniul științei alimentelor pentru a fi activi într-o gamă largă de domenii legate de alimentație. Elevii vor studia știința siguranței și funcționalității alimentelor, o parte familiară a vieții noastre de zi cu zi, din două abordări diferite. Primul este domeniul științei aplicate a alimentelor, în care studenții explorează educația alimentară și aplicațiile în domeniul sănătății alimentelor și în domeniul medical. A doua abordare este de la baza științei de reglementare a alimentelor, în care elevii dobândesc o înțelegere exactă a siguranței și securității alimentare și a capacității de a le evalua.