Licențiat în știință în administrarea ospitalității
Arkansas Tech University
Informatie cheie
Locația campusului
Russellville, Statele Unite ale Americii
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
4 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
USD 13.186 / per year *
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
* scolarizare pe an. Cheltuieli personale: 10.087 USD
Introducere
Programul de administrare a ospitalității este conceput pentru a pregăti studenții pentru posturi de conducere în industria ospitalității, cum ar fi cazarea, stațiunile, centrele de conferințe, convenții și vizitatori, restaurante, servicii contractuale, parcuri tematice și operațiuni legate de turism și turism.
Activitatea cursului se concentrează pe afaceri generale, management, finanțe, marketing, contabilitate, drept, informatică și cursuri specifice legate de managementul ospitalității. Întregul curriculum oferă numeroase oportunități pentru aplicarea practică a abilităților de rezolvare a problemelor și a creativității. Programul de administrare a ospitalității este acreditat de Comisia de acreditare pentru programe în administrarea ospitalității.
Declaratie de viziune
Programul va dezvolta lideri în profesia ospitalității.
Valorile de bază
- Muncă în folosul comunității
- Angajament pentru dezvoltarea personală și profesională
- Îmbrățișați diversitatea
- Învățarea pe tot parcursul vieții
- Muncește din greu / Joacă din greu
- Comunicare
- Armonie
Declarația de misiune
Misiunea Programului de administrare a ospitalității este de a oferi educație de calitate în administrarea ospitalității, de a construi o bază pentru creșterea și dezvoltarea profesională și încurajarea învățării pe tot parcursul vieții.
Opțiuni majore
Management de evenimente
Accentuarea managementului evenimentelor pregătește studenții pentru cariere în birourile de turism, convenții și vizitatori și sport și managementul evenimentelor. Acest accent va oferi un fundal în recreerea comercială, sportul de agrement și gestionarea evenimentelor în industria secundă din Arkansas și cea mai mare industrie din lume. Managementul turistic și de evenimente este o colecție de industrii sub umbrela mai mare a managementului ospitalității.
Matricea de mai jos este un plan de probă pentru toate lucrările necesare pentru acest program.
Student în anul întâi
Toamna | Primăvară | ||
ENGL 1013 Compoziția I 1 | 3 | ENGL 1023 Compoziția II 1 | 3 |
BIOL 1014 Introducere în știința biologică | 4 | CHEM 1111 Studiul laboratorului de chimie și CHEM 1113 Un studiu al chimiei | 4 |
COMS 1003 Introducere în sisteme bazate pe computer | 3 | MATH 1113 Algebra Colegiului | 3 |
HA 1001 Orientarea către administrarea ospitalității | 1 | HA / CUL 1011 Tehnologie de salubrizare | 1 |
HA 1043 Introducere în managementul ospitalității | 3 | HA 2133 Introducere în turism și turism | 3 |
Total ore | 14 | Total ore | 14 |
Al doilea de studentie
Toamna | Primăvară | ||
PSY 2003 Psihologie generală | 3 | ACCT 2003 Principii de contabilitate I | 3 |
ECON 2003 Principiile economiei I | 3 | COMM 2173 Discursuri de afaceri și profesionale | 3 |
HA 2023 Conducere și etică în domeniul ospitalității | 3 | HA / CUL 2053 Experiență de muncă | 3 |
HA 2043 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 2073 Introducere în managementul evenimentelor | 3 |
HA / CUL 2813 Nutriție umană de bază | 3 | HA 2914 Principii de preparare a alimentelor | 4 |
Total ore | 15 | Total ore | 16 |
Junior
Toamna | Primăvară | ||
Arte plastice și științe umaniste 1 | 3 | Arte plastice și științe umaniste 1 | 3 |
Istoria SUA / Guvernul 1 | 3 | PE 2513 Primul ajutor | 3 |
HA 2063 Managementul serviciilor pentru oaspeți | 3 | HA / RP 3113 Managementul resurselor umane | 3 |
HA 3173 Contabilitate managerială a ospitalității | 3 | HA 3183 Servicii de catering și evenimente | 3 |
HA 4073 Analiza financiară a ospitalității | 3 | ||
Total ore | 12 | Total ore | 15 |
Senior
Toamna | Primăvară | ||
BUAD 3023 Comunicatii comerciale | 3 | HA / RP 4001 Pregătire internship | 1 |
MGMT 3003 Management și comportament organizațional | 3 | HA 4023 Managementul și proiectarea facilităților de ospitalitate | 3 |
HA 3013 Marketing și vânzări în domeniul ospitalității | 3 | HA 4033 Aspecte legale ale administrării ospitalității | 3 |
HA 3163 Tehnologie de ospitalitate | 3 | HA 4053 Managementul întâlnirilor și convențiilor | 3 |
HA 4063 Managementul băuturilor | 3 | HA 4203 Management strategic al ospitalității | 3 |
Total ore | 15 | Total ore | 13 |
Toamna | |
HA 4114 Internship 3 | 4 |
HA alegători 2 | 2 |
Total ore | 6 |
1 A se vedea alternativele sau înlocuirile corespunzătoare din „Cerințe generale privind educația”.
2 Consultați Consilierul departamental.
3 Stagiul trebuie să fie finalizat în ultimul semestru după ce toate lucrările au fost finalizate.
Managementul serviciilor alimentare
Accentul de gestionare a alimentației pregătește studenții pentru cariere de conducere în industria alimentară și a băuturilor, precum și pentru servicii alimentare administrate. Acest accent va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru un cadru de management cuprinzător în această industrie ospitalității dinamică și în continuă schimbare. Restaurantele sunt cel mai mare angajator din sectorul privat al țării.
Matricea de mai jos este un plan de probă pentru toate lucrările necesare pentru acest program.
Student în anul întâi
Toamna | Primăvară | ||
ENGL 1013 Compoziția I 1 | 3 | ENGL 1023 Compoziția II 1 | 3 |
BIOL 1014 Introducere în știința biologică | 4 | CHEM 1111 Studiul laboratorului de chimie și CHEM 1113 Un studiu al chimiei | 4 |
COMS 1003 Introducere în sisteme bazate pe computer | 3 | MATH 1113 Algebra Colegiului | 3 |
HA 1001 Orientarea către administrarea ospitalității | 1 | HA / CUL 1011 Tehnologie de salubrizare | 1 |
HA 1043 Introducere în managementul ospitalității | 3 | HA 2133 Introducere în turism și turism | 3 |
Total ore | 14 | Total ore | 14 |
Al doilea de studentie
Toamna | Primăvară | ||
PSY 2003 Psihologie generală | 3 | ACCT 2003 Principii de contabilitate I | 3 |
ECON 2003 Principiile economiei I | 3 | COMM 2173 Discursuri de afaceri și profesionale | 3 |
HA 2023 Conducere și etică în domeniul ospitalității | 3 | HA / CUL 2053 Experiență de muncă | 3 |
HA 2043 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 2073 Introducere în managementul evenimentelor | 3 |
HA / CUL 2813 Nutriție umană de bază | 3 | HA 2914 Principii de preparare a alimentelor | 4 |
Total ore | 15 | Total ore | 16 |
Junior
Toamna | Primăvară | ||
Arte plastice și științe umaniste 1 | 3 | Arte plastice și științe umaniste 1 | 3 |
Istoria SUA / Guvernul 1 | 3 | PE 2513 Primul ajutor | 3 |
HA 2063 Managementul serviciilor pentru oaspeți | 3 | HA / RP 3113 Managementul resurselor umane | 3 |
HA 3173 Contabilitate managerială a ospitalității | 3 | HA 4073 Analiza financiară a ospitalității | 3 |
HA 4063 Managementul băuturilor | 3 | ||
Total ore | 15 | Total ore | 12 |
Senior
Toamna | Primăvară | ||
MGMT 3003 Management și comportament organizațional | 3 | BUAD 3023 Comunicatii comerciale | 1 |
HA 3013 Marketing și vânzări în domeniul ospitalității | 3 | HA / RP 4001 Pregătire internship | 1 |
HA 3163 Tehnologie de ospitalitate | 3 | HA 4023 Managementul și proiectarea facilităților de ospitalitate | 3 |
HA 4986 Achiziții și producție avansată de produse alimentare | 6 | HA 4033 Aspecte legale ale administrării ospitalității | 3 |
HA 4203 Management strategic al ospitalității | 3 | ||
Total ore | 15 | Total ore | 13 |
Toamna | |
HA 4114 Internship 3 | 4 |
HA alegători 2 | 2 |
Total ore | 6 |
1 A se vedea alternativele sau înlocuirile corespunzătoare din „Cerințe generale privind educația”.
2 Consultați Consilierul departamental.
3 Stagiul trebuie să fie finalizat în ultimul semestru după ce toate lucrările au fost finalizate.
Managementul cazării
Accentul Managementului Lodging pregătește studenții pentru cariere de conducere în hoteluri, cazare, stațiuni și cluburi publice și private. Acest accent va analiza strategiile competitive, stilurile de conducere, munca în echipă și tehnologia în această industrie ospitalității dinamică și în continuă schimbare.
Matricea de mai jos este un plan de probă pentru toate lucrările necesare pentru acest program.
Student în anul întâi
Toamna | Primăvară | ||
ENGL 1013 Compoziția I 1 | 3 | ENGL 1023 Compoziția II 1 | 3 |
BIOL 1014 Introducere în știința biologică | 4 | CHEM 1111 Studiul laboratorului de chimie și CHEM 1113 Un studiu al chimiei | 4 |
COMS 1003 Introducere în sisteme bazate pe computer | 3 | MATH 1113 Algebra Colegiului | 3 |
HA 1001 Orientarea către administrarea ospitalității | 1 | HA / CUL 1011 Tehnologie de salubrizare | 1 |
HA 1043 Introducere în managementul ospitalității | 3 | HA 2133 Introducere în turism și turism | 3 |
Total ore | 14 | Total ore | 14 |
Al doilea de studentie
Toamna | Primăvară | ||
PSY 2003 Psihologie generală | 3 | COMM 2173 Discursuri de afaceri și profesionale | 3 |
ECON 2003 Principiile economiei I | 3 | ACCT 2003 Principii de contabilitate I | 3 |
HA 2023 Conducere și etică în domeniul ospitalității | 3 | HA / CUL 2053 Experiență de muncă | 3 |
HA 2043 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 2073 Introducere în managementul evenimentelor | 3 |
HA / CUL 2813 Nutriție umană de bază | 3 | HA 2914 Principii de preparare a alimentelor | 4 |
Total ore | 15 | Total ore | 16 |
Junior
Toamna | Primăvară | ||
Arte plastice și științe umaniste 1 | 3 | Arte plastice și științe umaniste 1 | 3 |
Istoria SUA / Guvernul 1 | 3 | PE 2513 Primul ajutor | 3 |
HA 2063 Managementul serviciilor pentru oaspeți | 3 | HA / RP 3113 Managementul resurselor umane | 3 |
HA 3143 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 4073 Analiza financiară a ospitalității | 3 |
HA 3173 Contabilitate managerială a ospitalității | 3 | ||
Total ore | 15 | Total ore | 12 |
Senior
Toamna | Primăvară | ||
MGMT 3003 Management și comportament organizațional | 3 | BUAD 3023 Comunicatii comerciale | 3 |
HA 3013 Marketing și vânzări în domeniul ospitalității | 3 | HA / RP 4001 Pregătire internship | 1 |
HA 3163 Tehnologie de ospitalitate | 3 | HA 4023 Managementul și proiectarea facilităților de ospitalitate | 3 |
HA 4243 Management avansat al operațiunilor de cazare | 3 | HA 4033 Aspecte legale ale administrării ospitalității | 3 |
HA / RP 4093 Managementul stațiunilor și cluburilor | 3 | HA 4203 Management strategic al ospitalității | 3 |
Total ore | 15 | Total ore | 13 |
Toamna | |
HA 4114 Internship 3 | 4 |
HA alegători 2 | 2 |
Total ore | 6 |
1 A se vedea alternativele sau înlocuirile corespunzătoare din „Cerințe generale privind educația”.
2 Consultați Consilierul departamental.
3 Stagiul trebuie să fie finalizat în ultimul semestru după ce toate lucrările au fost finalizate.
Cerințe de admitere necondiționate
Arkansas Tech University nu face discriminare pe baza culorii, sexului, rasei, vârstei, originii naționale, religiei sau dizabilității în niciuna dintre practicile, politicile sau procedurile sale. Aceasta include, dar nu se limitează la, admitere, angajare, ajutor financiar sau servicii educaționale. Arkansas Tech University respectă toate legile statului și federale aplicabile, inclusiv, fără a se limita la, titlul VI și titlul VII din Legea privind drepturile civile din 1964, astfel cum a fost modificată, Legea privind discriminarea în domeniul vârstei din 1967, modificată, titlul IX al modificărilor educaționale. din 1972, secțiunea 504 din modificările Actului de reabilitare din 1974, Legea privind restaurarea drepturilor civile din 1987, Legea americanilor cu dizabilități din 1990 și Legea drepturilor civile din 1991. Oficiul pentru acțiuni afirmative, Administrarea clădirii, Suite 212, a fost desemnat să coordoneze eforturile de conformitate.
Date importante
- Termenul prioritar al cererii de primăvară: 1 noiembrie
- Termenul de depunere a cererii de prioritate: 1 iunie
Intrarea bobocului / studenților noi:
Noii studenți la Arkansas Tech University trebuie să depună o cerere de admitere, scoruri la examenul de admitere la facultate, o înregistrare care documentează finalizarea cerințelor secundare și dovada imunizării care documentează 2 MMR. Dacă aveți un credit universitar concomitent, este necesară o fișă oficială de la instituția respectivă. Pentru programul de plasare avansată (AP), Programul de examinare la nivel de colegiu (CLEP) sau creditul de bacalaureat internațional (IB), rapoartele de scor originale sau o copie certificată de la liceul dvs. va trebui să fie depuse înainte de a fi acordat credit. Un criteriu minim pentru punctajele la examen și media punctelor de clasare este prezentat mai jos:
- Scorul ACT compus de 19 sau mai mare, scorul SAT compus de 990 sau mai mare pe scara RSAT de 1600 sau un scor SAT compus de 1330 la fostul examen SAT cu o scară de 2400 sau un scor compus ACCUPLACER de generație următoare de 246. Notă: examenul ACT Writing nu este necesar pentru admitere.
Completarea cerințelor de absolvire de la o școală gimnazială publică, o școală secundară privată sau un program de școli de casă care documentează un grad mediu cumulativ minim 2,0 / 4,0 și finalizarea curriculum-ului de învățământ secundar al universității, OR punctaj minim GED de 600.
Studenții care au punctat în consecință la un nivel avansat de plasament (AP), un program de examinare la nivel de colegiu (CLEP) sau un bacalaureat internațional (IB) pot câștiga credit pentru absolvirea Arkansas Tech University primind un punctaj de calificare la examene. Aceste credite pot satisface cerințele generale de educație. Scorurile AP, CLEP și IB ar trebui documentate pe cererea dvs. de admitere. Trimiteți rapoarte oficiale de scor sau copii lizibile înfășurate de liceul dumneavoastră la Oficiul de admitere. Studenții care au obținut un bacalaureat internațional (IB) ar trebui să-și prezinte transcrierea IB pentru evaluare. Studenții care finalizează cu succes Programul internațional de diplomă de bacalaureat pot câștiga credit pentru absolvirea Arkansas Tech University .
Primii studenți care nu îndeplinesc cerințele de admitere necondiționate vor fi admisi condiționat cu un scor ACT minim compozit de 15, scor SAT compus de 830 sau mai mare pe scara RSAT din 1600 sau un scor SAT compus de 1060 la fostul examen SAT cu o scară de 2400, sau un scor compus ACCUPLACER de generație următoare de 229 și completând nucleul colegiului cu o medie de 2,0 / 4,0 puncte sau un scor GED minim de 600.
Student înapoi:
Studenții care nu au participat la Arkansas Tech în ultimul an sau au urmat un alt colegiu sau universitate de la ultima frecventare tehnică trebuie să depună o nouă cerere de admitere. Cerințele medii pentru punctele minime sunt listate mai jos:
- Nu a urmat un alt colegiu de când a urmat tehn
- GPA cumulativ tehnic de 2.0 sau mai mare
A urmat un alt colegiu de când a urmat tehn
- GPA cumulativ tehnic de 2.0 sau mai mare
- Transcrierea oficială a colegiului care documentează o GPA cumulativă a colegiului de 2,0 sau mai mare
- Trebuie să fie eligibil pentru reinscriere la ultima instituție la care a participat
Student de transfer:
Studenții care nu au participat Arkansas Tech University trebuie să depună o cerere de admitere, transcrieri oficiale de la fiecare instituție participată anterior și dovada imunizării.
Dacă se transferă mai puțin de 24 de ore de credit, trebuie să se prezinte un transcript oficial al liceului și punctajele ACT, SAT sau ACCUPLACER. Studenții de transfer cu mai mult de 24 de ore, care nu au terminat limba engleză sau matematica la nivel universitar, vor fi obligați să prezinte punctajele de testare. Arkansas Tech University va recunoaște creditul de transfer de la o instituție din SUA, cu condiția ca această instituție să fie acreditată de una dintre cele șase asociații regionale de acreditare din SUA și pentru cursurile care sunt aprobate pentru transfer de ADHE prin ACTS. Acceptarea creditului de curs poate depinde de data în care instituția a fost acreditată sau de data aprobării unui curs de către ADHE. Transferul de credit pentru lucrările de curs de la instituții din afara SUA va fi luat în considerare individual. Studenții care doresc transferul de credit de la un colegiu / universitate străin trebuie să completeze o evaluare de acreditare printr-o companie autorizată de Arkansas Tech University (o listă a furnizorilor de servicii aprobați poate fi obținută în IMSSO sau în Oficiul Registratorului). Creditul de transfer, deși este acceptat de universitate, nu este garantat să fie aplicabil cerințelor de absolvire pentru programul special de studiu selectat de studentul de transfer. După ce a fost admis, consilierul dvs. academic va determina ce credite contează pentru cerințele dvs. de grad.
Cerințele medii pentru punctele minime sunt listate mai jos:
- Toate transferurile trebuie să fie eligibile pentru reinscriere la ultima instituție la care a participat și să aibă un APG colectiv cumulativ de 2,0
Dacă nu îndepliniți cerințele pentru admitere necondiționată sau dacă aveți nevoie de detalii suplimentare cu privire la oricare dintre informațiile de mai sus, trimiteți un e-mail la Oficiul de admitere la adresa [email protected]. De asemenea, ne puteți contacta telefonic la 800-582-6953 sau (479) 968-0343. Documentele neoficiale pot fi trimise prin fax la (479) 964-0522. Toate documentele finale de admitere trebuie trimise la:
Arkansas Tech University
Oficiul de admitere și recrutare a studenților
Sala Brown, Suite 104
105 West O Street
Russellville AR 72801-2222
Respingerea non-academică
Vă rugăm să rețineți că performanța academică nu este singurul criteriu de admitere la universitate. Universitatea poate evalua comportamentul și fondul unei persoane pentru a determina capacitatea acesteia de a menține standardele de conduită academică și profesională așteptate la universitate. O evaluare poate lua în considerare comportamentul și performanța actuală, precum și experiențele și acțiunile trecute. Simpla calificare pentru admitere nu garantează admiterea.
Costuri și taxe
* Taxele de școlarizare și taxele pot fi modificate după cum este necesar
Rata de școlarizare
ore | Rezident (în stat) | Nerezidentă (out-of-stat) |
1 | 226.00 | 452.00 |
2 | 452.00 | 904.00 |
3 | 678.00 | 1,356.00 |
4 | 904.00 | 1,808.00 |
5 | 1,130.00 | 2,260.00 |
6 | 1,356.00 | 2,712.00 |
7 | 1,582.00 | 3,164.00 |
8 | 1,808.00 | 3,616.00 |
9 | 2,034.00 | 4,068.00 |
10 | 2,260.00 | 4,520.00 |
11 | 2,486.00 | 4,972.00 |
12 | 2,712.00 | 5,424.00 |
13 | 2,938.00 | 5,876.00 |
14 | 3,164.00 | 6,328.00 |
15 | 3,390.00 | 6,780.00 |
16 | 3,616.00 | 7,232.00 |
17 | 3,842.00 | 7,684.00 |
18 | 4,068.00 | 8,136.00 |
19 | 4,294.00 | 8,588.00 |
20 | 4,520.00 | 9,040.00 |
21 | 4,746.00 | 9,492.00 |
22 | 4,972.00 | 9,944.00 |
Curriculum
Opțiuni majore
Management de evenimente
Accentul de management al evenimentelor pregătește studenții pentru cariere în turism, convenții și birouri pentru vizitatori și managementul sportului și al evenimentelor. Acest accent va oferi un fundal în recreere comercială, sport recreațional și management de evenimente în industria a doua din Arkansas și cea mai mare industrie din lume. Managementul turismului și al evenimentelor este o colecție de industrii sub umbrela mai mare a managementului ospitalității.
Matricea de mai jos este un exemplu de plan pentru toate cursurile necesare pentru acest program.
Student în anul întâi
Toamna | Arc | ||
ENGL 1013 Compoziția I1 | 3 | ENGL 1023 Compoziția II1 | 3 |
BIOL 1014 Introducere în Știința Biologică | 4 | CHEM 1111 Survey of Chemistry Laboratory și CHEM 1113 A Survey of Chemistry | 4 |
COMS 1003 Introducere în sistemele bazate pe computer | 3 | MATEMATE 1113 Algebră colegială | 3 |
HA 1001 Orientare către Administrația Ospitalității | 1 | HA/CUL 1011 Tehnologie de salubrizare | 1 |
HA 1043 Introducere în managementul ospitalității | 3 | HA 2133 Introducere în călătorii și turism | 3 |
Total ore | 14 | Total ore | 14 |
Student al doilea
Toamna | Arc | ||
PSY 2003 Psihologie generală | 3 | ACCT 2003 Principii contabile I | 3 |
ECON 2003 Principiile economiei I | 3 | COMM 2173 Afaceri și vorbire profesională | 3 |
HA 2023 Leadership și etică în ospitalitate | 3 | HA/CUL 2053 Experienta de munca | 3 |
HA 2043 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 2073 Introducere în managementul evenimentelor | 3 |
HA/CUL 2813 Nutriția umană de bază | 3 | HA 2914 Principiile de preparare a alimentelor | 4 |
Total ore | 15 | Total ore | 16 |
Junior
Toamna | Arc | ||
Arte Plastice și Științe Umaniste1 | 3 | Arte Plastice și Științe Umaniste1 | 3 |
Istoria SUA/Guvernul1 | 3 | PE 2513 Primul ajutor | 3 |
HA 2063 Management Service pentru oaspeți | 3 | HA/RP 3113 Managementul resurselor umane | 3 |
HA 3173 Contabilitate managerială pentru ospitalitate | 3 | HA 3183 Catering și management de evenimente | 3 |
HA 4073 Analiza financiară pentru ospitalitate | 3 | ||
Total ore | 12 | Total ore | 15 |
Senior
Toamna | Arc | ||
BUAD 3023 Comunicații de afaceri | 3 | HA/RP 4001 Pregătire Internship | 1 |
MGMT 3003 Management și comportament organizațional | 3 | HA 4023 Managementul și proiectarea facilităților de ospitalitate | 3 |
HA 3013 Marketing și vânzări pentru ospitalitate | 3 | HA 4033 Aspecte juridice ale administrației ospitalității | 3 |
HA 3163 Tehnologia ospitalității | 3 | HA 4053 Managementul întâlnirilor și convențiilor | 3 |
HA 4063 Managementul băuturilor | 3 | HA 4203 Management strategic al ospitalității | 3 |
Total ore | 15 | Total ore | 13 |
Toamna | |
HA 4114 Stagiu3 | 4 |
Opțiuni HA2 | 2 |
Total ore | 6 |
1A se vedea alternativele sau substituțiile corespunzătoare în „Cerințe generale de educație”.
2Vezi Consilier departamental.
3Stagiul trebuie finalizat în ultimul semestru, după ce toate cursurile au fost finalizate.
Managementul serviciilor alimentare
Accentul de management al serviciilor alimentare pregătește studenții pentru cariere de management în industria alimentară și a băuturilor, precum și pentru servicii alimentare gestionate. Acest accent va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru un fundal cuprinzător de management în această industrie a ospitalității dinamică și în continuă schimbare. Restaurantele sunt cel mai mare angajator din sectorul privat al națiunii.
Matricea de mai jos este un exemplu de plan pentru toate cursurile necesare pentru acest program.
Student în anul întâi
Toamna | Arc | ||
ENGL 1013 Compoziția I1 | 3 | ENGL 1023 Compoziția II1 | 3 |
BIOL 1014 Introducere în Știința Biologică | 4 | CHEM 1111 Survey of Chemistry Laboratory și CHEM 1113 A Survey of Chemistry | 4 |
COMS 1003 Introducere în sistemele bazate pe computer | 3 | MATEMATE 1113 Algebră colegială | 3 |
HA 1001 Orientare către Administrația Ospitalității | 1 | HA/CUL 1011 Tehnologie de salubrizare | 1 |
HA 1043 Introducere în managementul ospitalității | 3 | HA 2133 Introducere în călătorii și turism | 3 |
Total ore | 14 | Total ore | 14 |
Student al doilea
Toamna | Arc | ||
PSY 2003 Psihologie generală | 3 | ACCT 2003 Principii contabile I | 3 |
ECON 2003 Principiile economiei I | 3 | COMM 2173 Afaceri și vorbire profesională | 3 |
HA 2023 Leadership și etică în ospitalitate | 3 | HA/CUL 2053 Experienta de munca | 3 |
HA 2043 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 2073 Introducere în managementul evenimentelor | 3 |
HA/CUL 2813 Nutriția umană de bază | 3 | HA 2914 Principiile de preparare a alimentelor | 4 |
Total ore | 15 | Total ore | 16 |
Junior
Toamna | Arc | ||
Arte Plastice și Științe Umaniste1 | 3 | Arte Plastice și Științe Umaniste1 | 3 |
Istoria SUA/Guvernul1 | 3 | PE 2513 Primul ajutor | 3 |
HA 2063 Management Service pentru oaspeți | 3 | HA/RP 3113 Managementul resurselor umane | 3 |
HA 3173 Contabilitate managerială pentru ospitalitate | 3 | HA 4073 Analiza financiară pentru ospitalitate | 3 |
HA 4063 Managementul băuturilor | 3 | ||
Total ore | 15 | Total ore | 12 |
Senior
Toamna | Arc | ||
MGMT 3003 Management și comportament organizațional | 3 | BUAD 3023 Comunicații de afaceri | 1 |
HA 3013 Marketing și vânzări pentru ospitalitate | 3 | HA/RP 4001 Pregătire Internship | 1 |
HA 3163 Tehnologia ospitalității | 3 | HA 4023 Managementul și proiectarea facilităților de ospitalitate | 3 |
HA 4986 Achiziții și producție avansată de alimente | 6 | HA 4033 Aspecte juridice ale administrației ospitalității | 3 |
HA 4203 Management strategic al ospitalității | 3 | ||
Total ore | 15 | Total ore | 13 |
Toamna | |
HA 4114 Stagiu3 | 4 |
Opțiuni HA2 | 2 |
Total ore | 6 |
1A se vedea alternativele sau substituțiile corespunzătoare în „Cerințe generale de educație”.
2Vezi Consilier departamental.
3Stagiul trebuie finalizat în ultimul semestru, după ce toate cursurile au fost finalizate.
Managementul cazarii
Lodging Management Accent pregătește studenții pentru cariere de management în hoteluri, cazare, stațiuni și cluburi publice și private. Acest accent va analiza strategiile competitive, stilurile de conducere, munca în echipă și tehnologia în această industrie a ospitalității dinamică și în continuă schimbare.
Matricea de mai jos este un exemplu de plan pentru toate cursurile necesare pentru acest program.
Student în anul întâi
Toamna | Arc | ||
ENGL 1013 Compoziția I1 | 3 | ENGL 1023 Compoziția II1 | 3 |
BIOL 1014 Introducere în Știința Biologică | 4 | CHEM 1111 Survey of Chemistry Laboratory și CHEM 1113 A Survey of Chemistry | 4 |
COMS 1003 Introducere în sistemele bazate pe computer | 3 | MATEMATE 1113 Algebră colegială | 3 |
HA 1001 Orientare către Administrația Ospitalității | 1 | HA/CUL 1011 Tehnologie de salubrizare | 1 |
HA 1043 Introducere în managementul ospitalității | 3 | HA 2133 Introducere în călătorii și turism | 3 |
Total ore | 14 | Total ore | 14 |
Student al doilea
Toamna | Arc | ||
PSY 2003 Psihologie generală | 3 | COMM 2173 Afaceri și vorbire profesională | 3 |
ECON 2003 Principiile economiei I | 3 | ACCT 2003 Principii contabile I | 3 |
HA 2023 Leadership și etică în ospitalitate | 3 | HA/CUL 2053 Experienta de munca | 3 |
HA 2043 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 2073 Introducere în managementul evenimentelor | 3 |
HA/CUL 2813 Nutriția umană de bază | 3 | HA 2914 Principiile de preparare a alimentelor | 4 |
Total ore | 15 | Total ore | 16 |
Junior
Toamna | Arc | ||
Arte Plastice și Științe Umaniste1 | 3 | Arte Plastice și Științe Umaniste1 | 3 |
Istoria SUA/Guvernul1 | 3 | PE 2513 Primul ajutor | 3 |
HA 2063 Management Service pentru oaspeți | 3 | HA/RP 3113 Managementul resurselor umane | 3 |
HA 3143 Managementul operațiunilor de cazare | 3 | HA 4073 Analiza financiară pentru ospitalitate | 3 |
HA 3173 Contabilitate managerială pentru ospitalitate | 3 | ||
Total ore | 15 | Total ore | 12 |
Senior
Toamna | Arc | ||
MGMT 3003 Management și comportament organizațional | 3 | BUAD 3023 Comunicații de afaceri | 3 |
HA 3013 Marketing și vânzări pentru ospitalitate | 3 | HA/RP 4001 Pregătire Internship | 1 |
HA 3163 Tehnologia ospitalității | 3 | HA 4023 Managementul și proiectarea facilităților de ospitalitate | 3 |
HA 4243 Managementul avansat al operațiunilor de cazare | 3 | HA 4033 Aspecte juridice ale administrației ospitalității | 3 |
HA/RP 4093 Managementul stațiunii și cluburilor | 3 | HA 4203 Management strategic al ospitalității | 3 |
Total ore | 15 | Total ore | 13 |
Toamna | |
HA 4114 Stagiu3 | 4 |
Opțiuni HA2 | 2 |
Total ore | 6 |
1A se vedea alternativele sau substituțiile corespunzătoare în „Cerințe generale de educație”.
2Vezi Consilier departamental.
3Stagiul trebuie finalizat în ultimul semestru, după ce toate cursurile au fost finalizate.