Licență în Arte culinare
B.H.M.S. Business & Hotel Management School
Informatie cheie
Locația campusului
Lucerne, Elveţia
Limbi Străine
Engleză
Formatul de studiu
În campus
Durata
3 years
Ritm
La zi
Taxe de școlarizare
Contactează şcoala
Termen limită de aplicare
Contactează şcoala
Cea mai devreme dată de începere
Contactează şcoala
Burse de studiu
Explorați oportunitățile de burse pentru a vă ajuta să vă finanțați studiile
Introducere
Prezentare generală
Programul oferă studenților instruire practică și profesională extinsă în acest domeniu, astfel încât aceștia să poată ocupa funcții de recompensare postuniversitare. Beneficiază, de asemenea, pentru persoanele care doresc să obțină cunoștințele de specialitate necesare atunci când intenționează să-și deschidă propria afacere culinară sau de catering.
BHMS gestionează programul cu RGU, care acordă diploma de licență studenților care au terminat cu succes al treilea an și trec toate modulele. BHMS este membru al grupului de școli Bénédict Elveția, fondat în 1928, al cărui misiune este de a oferi educație pentru adulți pentru persoanele care doresc să reușească. Școala Bénédict este una dintre cele mai mari organizații de învățământ private din Elveția și predă în fiecare an mai mult de 15 000 de studenți full-time și part-time. Dvs. și colegii dvs. învățați de la o facultate dedicată, care în plus față de acreditările academice, aduce cunoștințe și experiență în domeniul culinar și al afacerilor. Acest lucru vă asigură că ceea ce învățați în clasă este contemporan și poate fi aplicat în situații reale într-un mediu zilnic de catering sau de servicii alimentare. Universitatea Robert Gordon, înființată în 1881 la Aberdeen ca un colegiu, a devenit dinamică și modernă a Universității din 1992 și are o reputație internațională pentru furnizarea de educație de înaltă calitate a peste 13.000 de studenți de la licență până la doctorat. nivel.
Scopul Programului
Programul BHMS BA în arte culinare este conceput special pentru adulții tineri care doresc să-și dezvolte o carieră în domeniul gastronomiei. Beneficiază, de asemenea, pentru persoanele care doresc să obțină cunoștințele de specialitate necesare atunci când intenționează să-și deschidă propria afacere culinară sau de catering. Elevii cu calificările corespunzătoare pot intra în program în al treilea an. Până când studenții intră în al treilea an, ei ar fi trebuit să dezvolte o iubire și o pasiune pentru alimente, după cum vor fi exemplificați prin dedicarea lor acestei profesii extrem de respectate și foarte solicitate. O gamă interdisciplinară de module capstone facilitează atât dezvoltarea creativității în concepte culinare, cât și cunoașterea pentru a gestiona o serie de operațiuni de servire a mesei.
Industrie plătită în Elveția
Formarea profesională este parte integrantă a programului de studii la BHMS și oferă posibilitatea de a câștiga experiență de lucru plătită în primele etape ale carierei. Acest lucru se va dovedi de neprețuit atunci când se aplică pentru prima poziție de supraveghere sau de conducere. Elevii își vor termina pregătirea într-o bucătărie hotelieră sau restaurant, în funcție de talentul lor. Studenții reușiți ar putea să își asume mai multă responsabilitate în al treilea an. Salariul de formare din industrie din Elveția, negociat între asociația patronală și Uniunea Angajaților, este în prezent stabilit la cel puțin 2'168 CHF pe lună brut. Din acest salariu, studenții trebuie să plătească pentru cameră, bord și taxe. Venitul mediu net pe lună variază de la 1'200 la 1'400 CHF.
Cerințe de intrare
- Cel puțin 17 ani
- Diplomă absolvită a liceului (minimum 11 ani)
- Competențe de limba engleză la un nivel egal cu IELTS 5.0
Conținutul cursului
* Direct Student de intrare vor lua cursuri suplimentare de bucătărie europeană practică și cursuri de limba germană pentru a sprijini și pregătiți-le pentru un stagiu în Switzerlan
d
Despre Școală
Întrebări
Cursuri similare
Bachelor of Culinary Arts and Food Science (Honours) (Co-op)
- Ottawa, Canada
Licenta in Stiinte Culinare si Gastronomice
- Barcelona, Spania
Licențiat în Arte culinare
- Port-Valais, Elveţia