Citește Descrierea Oficială

BA Management (Marketing) (ultimul an de intrare) Onoruri

Desigur începe: Inducerea din octombrie 2013; Orientarea International Student la septembrie 2013

Conceput pentru a construi pe gradul fundație sau HND calificarea pe baza de marketing existente, acest curs de un an, va oferi cu cunoștințe și abilități pentru a construi o cariera de management de succes într-o gamă largă de afaceri, organizații guvernamentale sau terțe în sectorul. În plus față de studierea teoriei care stă la baza principii moderne de afaceri, va explora fundamentele de management de servicii de marketing.


Nu numai ca vei acoperi strategic și de management aplicat, veți avea posibilitatea de a alege dintr-o gamă de module opționale inovatoare, inclusiv posibilitatea de a efectua unele consultanta din viața reală sau un proiect de cercetare de alegerea ta.

Professional recunoaștere Acest curs este recunoscut de Institutul de Management Chartered (CMI) și pe finalizarea cu succes a cursului va fi membru asociat al CMI. După ce au câștigat experiență relevantă de muncă s-ar putea actualiza și să devină un membru cu drepturi depline.


Rețele profesională la Middlesex vă putem oferi o rețea absolventi creștere care se conectează de afaceri și de gestionare a elevilor cu foști studenți care au plecat pe pentru a stabili o carieră de succes.Taxe


Elevii din Marea Britanie / UE: £ 9000 Studenții internaționali: £ 10,400


Cerințe standard de intrare

Acest curs este conceput pentru studenții care au deja 240 de credite, inclusiv 100 la nivel de patru, și care s-au întâlnit cu rezultatele învățării și cerințele programei de curs lor. De exemplu:


    • Un grad fundație bazată pe piață

    • Un HNDs pe bază de introducere pe piață

    • Primii doi ani de un grad de afaceri de trei ani de la o altă instituție.

Cerințelor internaționale de intrare Acceptam echivalentul celor de mai sus de la o calificare de peste mări recunoscutCerințe de limbă engleză

Trebuie să aveți competență în limba engleză și în mod normal avem nevoie de grad C GCSE sau o calificare echivalentă. Cele mai frecvente Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali sunt IELTS 6.0 (cu minim 5,5 în toate cele patru componente) sau pe internet TOEFL pe bază de 72 (cu cel puțin 17 în ascultare și de scris, 20 la vorbire și 18 în lectură).


Middlesex oferă, de asemenea un curs intensiv Academic English (Pre-sesiuni), care variază de la 5-17 săptămâni, în funcție de nivelul de limba engleza. Finalizarea cu succes a acestui curs va satisface cerințele de intrare limba engleza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 45 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 an
Price
9,000 GBP
- UK / EU
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date