Citește Descrierea Oficială

Management (Finanțe) (ultimul an de intrare), BA Onoruri

Desigur începe: Inducerea din octombrie 2013; Orientarea International Student la septembrie 2013

Conceput pentru a construi pe gradul fundație sau HND calificarea pe baza de finanțare existente, acest curs de un an, va oferi cu cunoștințe și abilități pentru a construi o cariera de management de succes într-o gamă largă de afaceri, organizații guvernamentale și al treilea sector. În plus față de studierea teoriei care stă la baza principii moderne de afaceri, va dezvolta, de asemenea, abilitățile dumneavoastră practice, analitice și de luare a deciziilor în cadrul operațiunilor financiare.


Nu numai ca vei acoperi Management Strategic, Afaceri si Finante și Declaratie de Analiza financiară, veți avea posibilitatea de a explora, fie Guvernanta Corporativa, sau Business Start-up, în funcție de aspirațiile tale de viitor de carieră.


Professional recunoaștere Acest curs este recunoscut de Institutul de Management Chartered (CMI) și pe finalizarea cu succes, va fi un membru asociat al CMI. După ce au câștigat experiență relevantă de muncă s-ar putea actualiza și să devină un membru cu drepturi depline.
Rețele profesională la Middlesex vă putem oferi o rețea absolventi creștere care se conectează elevii de afaceri și de gestionare cu foști studenți care au plecat pe de a construi o carieră de succes într-o spectru larg de industrii.


Taxe


Elevii din Marea Britanie / UE: £ 9,000 pe an.

Studenții internaționali: £ 10,400 pe an.Cerințe de intrare


Cerințe standard de intrare Acest curs este conceput pentru studenții care au deja 240 de credite, inclusiv 100 la nivel de patru, și care s-au întâlnit cu rezultatele învățării și cerințele programei de curs lor. De exemplu:


    • Un grad fundație pe bază de finanțare

    • Un HNDs pe bază de finanțare

    • Primii doi ani de un grad de afaceri de trei ani de la o altă instituție.


Cerințelor internaționale de intrare Acceptam echivalentul celor de mai sus de la o calificare de peste mări recunoscut, pentru a afla mai multe despre cerințele din tara, a se vedea mai multe informații în sprijinul în țara dumneavoastră. Echivalarea calificărilor din afara UK va fi stabilit în funcție de liniile directoare NARIC.


Cerințe de limbă engleză

Trebuie să aveți competență în limba engleză, și în mod normal avem nevoie de grad C GCSE sau o calificare echivalentă. Cele mai frecvente Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali sunt IELTS 6.0 (cu minim 5,5 în toate cele patru componente) sau pe internet TOEFL pe bază de 72 (cu cel puțin 17 în ascultare și de scris, 20 la vorbire și 18 în lectură).


Middlesex oferă, de asemenea un curs intensiv Academic English (Pre-sesiuni), care variază de la 5-17 săptămâni, în funcție de nivelul de limba engleza. Finalizarea cu succes a acestui curs va satisface cerințele de intrare limba engleza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 45 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
1 an
Price
9,000 GBP
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date