Citește Descrierea Oficială

Studiu

Fie că este vorba de alimente, smartphone-uri sau o turbină cu gaz, economia mondială nu ar funcționa fără transportul de mărfuri. Pentru a se asigura că totul decurge fără probleme, managerii de logistica optimizarea rutelor și a proceselor de transport și contribuie, astfel, în mod semnificativ la succesul companiei. Ca un manager de logistică, vă asigura că suma corectă a mărfurilor la momentul potrivit ajunge la locul potrivit - cu toate rutele de transport, Zwischenlieferern și costurile care se află în spatele acestui proces. Ele sunt responsabile pentru rularea în cadrul lanțurilor de aprovizionare și conectați cu această sarcină de management al afacerilor de know-how-ul cu expertiză tehnică.

Fapte și cifre despre curs de management Logistica

 • Durata studiilor: 6 semestre
 • Gradul: Bachelor of Arts
 • Inscriere: WS 01 octombrie
 • Perioada de aplicare: Octombrie un-31 august
 • Studiu: Bremen
 • Opțiunea Focus: Global Commerce (al cincilea semestru ca un semestru opțional în străinătate), managementul lanțului de aprovizionare industriale, servicii de logistică
 • Altele: formare profesională opțional ca industrie comerciant, servicii de transport și logistică sau de comerț cu ridicata și străine posibil

Conținutul în management logistic program de studii

Cum să-l numărul corect de mărfuri la momentul potrivit la locul potrivit face? Cum de a calcula costurile implicate? Cum de a lucra împreună cu partenerii globali? Cum schimbă inovația digitală sectorul logistic? În cursul Logistics Management vă va învăța toate domeniile relevante ale industriei de logistică și, de asemenea, să primească competențe importante de management:

 • Ei se ocupa de cerințele unei piețe dinamice, internaționale.
 • Ei învață cum să maximizeze eficiența proceselor de transport.
 • Ei învață abilități de management importante în domeniile de management al afacerii și managementul intercultural.

Fluxul în studiu

În plus față de managementul afacerilor cunoștințe de bază dual management logistic de studiu vă oferă competențe mai detaliate cheie în jurul valorii de depozit și de planificare fabrica, de calitate și de management de mediu, precum și achiziții și distribuție a bunurilor.

În comerțul mondial adâncire, pe care o puteți aloca din semestrul 4, aveți posibilitatea de a petrece un semestru ca semestru practic în străinătate.

Fazele practice pe care o ocupați în campus în Bremen model de 3 luni: alternanța între studiu și de lucru va avea loc la intervale de 3 luni. Acest lucru face mai ușor pentru tine pentru a finaliza antrenamentul practică într-o companie care nu este neapărat în apropierea Bremen.

Depresiunile din Logistikmanagement curs

Prin alegerea unei depresiuni este furnizat la a patra Semestrul posibilitatea să se specializeze mai mult într-o zonă de management logistic și să se pregătească atât de special pentru munca ta de vis.

Servicii de logistica Depresie

Serviciul de logistica depresie vă pregătește pentru susținerea funcțiilor în întreprindere, cum ar fi managementul afacerilor, de cumpărare și de achiziții publice sau de finanțare înainte. Vei învăța cadrul și gestionarea orientată spre soluții pentru o cooperare contractuală de durată între furnizorii de logistică și producător sau Comercianții știu și știu dincolo, găsi ceea ce sisteme, procese și inovații în utilizarea industriei. După terminarea studiilor știți procesele de afaceri din industria de logistică și procesele de afaceri, strategiile și datele companiei dumneavoastră.

Adâncirea Supply Chain Management Industrial

Adâncirea Industrial Supply Chain Management pregătește aspiră profesioniști și directori pregătesc pentru o lucrare de succes în managementul de-a lungul lanțului valoric și de aprovizionare. Ei se ocupa cu managementul și logistica în producție, achiziții, achiziții și distribuție, și sunt capabili să aplice aceste în cursul erei digitale. Cu această depresie, veți câștiga calificări foarte atractive, cu oportunități de carieră optime pentru companiile industriale.

Aprofundarea Global Commerce

Adâncirea Global Commerce pregătește profesioniști și manageri care aspiră înainte de administrarea afacerilor la nivel mondial. Vei învăța principiile și metodele de bază de date și achiziții materiale de pe piețele internaționale. După absolvire, sunteți capabili de a negocia și de a metodelor și a proceselor de gestionare a inovării se aplică. Cunoștințele dobândite privind globalizarea și cerințele specifice de organizare a companiilor globale pot fi aplicate profesional la locul de muncă în cadrul companiei și oferă o bază excelentă pentru începerea unei cariere internaționale.

Admiterea pentru a studia

Ele pot fi admiși la studii universitare la IUBH dacă îndepliniți una dintre următoarele condiții:

Cerințele de admitere

 • Studiind cu (specializat) Abitur

În calitate de solicitant, cu o calificare de admitere la universitate (Abitur) sau colegiu tehnic (bacalaureat tehnic) vă pot fi admise direct la studiile universitare de licență dublă la IUBH.

 • Fără a studia Abitur

Fără (tehnic) liceu o singură intrare este posibil atunci când aduceți următoarea experiență:

Cel puțin doi ani de formare profesională și experiență de cel puțin trei ani.

De asemenea, o scrisoare sau un curs de formare maestru de modernizare (cum ar fi CCI-Fachwirt / sau care funcționează în gazdă / în) acordă titularului dreptul de a studia de start.

 • Cerințele de admitere pentru viitorii studenți din străinătate

Ca un candidat străin trebuie să aibă o calificare de admitere la universitate, care este echivalentul german. În cererea dumneavoastră, trebuie să facă dovada cunoașterii limbii germane la nivel C1, în plus, vă va finaliza testul intern de admitere la universitate.

Va garantam un loc!

Trebuie să stea acolo speriat la sfârșitul perioadei aplicare fără angajament? Apoi ne contactati: Va garantam un loc!

Pentru a studia cu noi, oferim două variante:

 • începutul studiului, în mod regulat gradul dublă: Dacă ați găsit cu ajutorul nostru la linia de bază o operațiune practică adecvată, iar contractul de studiu este semnat, începe toate studiile duble regulate.
 • începutul studiului în procesul de învățare la distanță: Căutarea unei operațiuni practic nu a avut succes, până la termenul limită? Ei doresc studiile noastre să examineze în detaliu orice caz, mai întâi? Nici o problemă: Începe prima învățare la distanță semestru și de a folosi timpul suplimentar pentru căutarea unei operațiuni de practică. Dacă aveți la dispoziție până la începutul celui de al doilea semestru a găsit un partener de practică și contractul de studiu a fost semnat, du-te apoi, după ce trece examenele din prima Semestrul, dublu în studii regulate. (Despre cerințele de studii duale vezi mai sus)

Vă rugăm să rețineți: Garanția curs de studiu este garantată numai în cazul în care sunt îndeplinite cerințele de admitere pentru programul de gradul dublă.

Perspectivele de carieră în management logistic programului de studii

Industria de logistică din Germania este în plină expansiune. Acesta este unul dintre 235 de miliarde de euro și aproximativ 2,9 milioane de angajați, al treilea cel mai mare sector economic din Germania. In fiecare zi, pe drumurile noastre de peste două milioane de vehicule - du-te pentru expedieri și livrări - camioane, trenuri sau nave. Dar, servicii logistice astăzi depășesc cu mult tradiționale de transport, de manipulare și depozitare. sarcini complexe în producția industrială controlează cadrele rețelelor logistice la nivel mondial sunt doar câteva exemple. Beneficiile cele mai recente evoluții în digitizarea proceselor și tehnologiilor IT dezvoltate le includ de la sine înțeles ca instrumente de experți de logistică.

Toate aceste diferite sarcini în plan național și internațional trebuie să fie făcut cu profesionalism de către persoanele de înaltă calificare. Prin urmare, absolvenți în domeniul managementului logistic se așteaptă perspective excelente de locuri de muncă în medii de lucru interesante și provocatoare.

hands-on nostru de studiu cu studii recunoscute pe plan internațional oferă oportunități foarte bune pe piața muncii. Prin conceptul nostru de dublă va colecta în timpul studiilor lor fondate experiența practică și după absolvire se potrivesc pentru o varietate de sarcini în industria de logistica.

Cursul Logistica Management oferă o alternativă la următoarele criterii:

 • Specialist pentru curierat, expres și servicii poștale
 • magazioner
 • Fachlagerist / în
 • Kaufmann / specialist pentru curierat, expres și servicii poștale
 • Servicii de logistica Kaufmann / Transmiterea și
Program predat în:
Germană

Vezi 8 mai multe cursuri de la IUBH Duales Studium »

Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
6 semestre
Part time
Price
695 EUR
pe luna
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date