Citește Descrierea Oficială

BA Afaceri Managment (Finante) Onoruri

Desigur începe: Inducerea din octombrie 2013; Orientarea International Student la septembrie 2013

BA Management (Finanțe) Cursul nostru este conceput pentru a vă oferi cunoștințe și abilități de a construi o cariera de management de succes într-o gamă largă de afaceri, organizații guvernamentale și al treilea sector. În plus față de studierea teoriei care stă la baza principii moderne de afaceri, va dezvolta, de asemenea, dvs. practice, de analiză și decizie abilități de luare.


Primul an a fost conceput pentru a vă oferi o înțelegere mai amplă a funcțiilor cheie de afaceri, oferind fundamentul pe care să construiască specialist expertiza de management financiar. Concentrându-se pe aspectele legate de gestiunea financiară din al doilea an; veți obține o înțelegere a rolului central pe care sunet joacă de management financiar în succesul tuturor întreprinderilor și organizațiilor. Veți fi expuse la o gamă largă de funcții financiare, inclusiv stabilirea obiectivelor de afaceri, planificare, controlul și monitorizarea resurselor financiare. Veți învăța cum instrumente si practicile financiare ajuta organizațiile să utilizeze eficient resursele lor pentru a reuși.


Professional recunoaștere Acest curs este recunoscut de Institutul de Management Chartered (CMI) și pe finalizarea cu succes a cursului va fi membru asociat al CMI. După ce au câștigat experiență relevantă de muncă s-ar putea face upgrade la un membru cu drepturi depline.


Rețele profesională la Middlesex vă putem oferi o rețea absolventi creștere care se conectează de afaceri și de gestionare a elevilor cu foști studenți care au plecat pe pentru a stabili o carieră de succes.


Taxe


UK / ECU studenți £ 9000 pe an de studiu cu normă întreagă


Studenții internaționali £ 10,400 pe an de studiu cu normă întreagă Vă rugăm să rețineți că nu există taxe suplimentare pentru a plăti, dacă alegeți să luați un loc de muncă timp de un an între doi ani și trei.Cerințe de intrare


În mod normal, vom face oferte pe un minim de 260 de puncte de tarifare Lucas, plus GCSE matematică și limba engleză la gradul C BTEC National Diploma / International de Bacalaureat / avansata progresie Diplome la un tarif echivalent. Accesul la HE - Treceti. Cererile din partea candidaților care nu oficiale de calificare sunt binevenite.


Cerințelor internaționale de intrare


Acceptam echivalentul a cerințelor de intrare din Marea Britanie de la o calificare de peste mări recunoscut.Cerințe de limbă engleză


Trebuie să aveți competență în limba engleză și în mod normal avem nevoie de grad C GCSE sau o calificare echivalentă. Cele mai frecvente Cerințe de limbă engleză pentru studenții internaționali sunt IELTS 6.0 (cu minim 5,5 în toate cele patru componente) sau pe internet TOEFL pe bază de 72 (cu cel puțin 17 în ascultare și de scris, 20 la vorbire și 18 în lectură).


Middlesex oferă, de asemenea un curs intensiv Academic English (Pre-sesiuni), care variază de la 5-17 săptămâni, în funcție de nivelul de limba engleza. Finalizarea cu succes a acestui curs va satisface cerințele de intrare limba engleza.

Program predat în:
Engleză

Vezi 45 mai multe cursuri de la Middlesex University London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Duration
3 - 5 anii
Part time
La zi
Price
9,000 GBP
- UK / EU
După locații
După dată
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Location
Termen limită de aplicare
End Date