Onoruri BA în afaceri internaționale

University of Westminster, Westminster Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Onoruri BA în afaceri internaționale

University of Westminster, Westminster Business School

Există oportunități interesante pentru absolvenții care pot opera cu con fi reședință în mediul actual de afaceri globalizată. Versiunea de patru ani a acestui curs include un an în străinătate în Europa, Asia, Australia sau SUA, oferindu-vă o perspectivă valoroasă în experiența de învățare universitate de afaceri din altă țară și mediul cultural mai larg. În funcție de abilitățile lingvistice, vă puteți petrece anul în străinătate studiază la una din instituțiile noastre partenere în care teme de afaceri sunt predate în limba engleză sau în limba națională. În unele cazuri, puteți opta pentru a studia în străinătate combina cu un loc de muncă în străinătate.

Continutul cursului

Cursul va dota cu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile academice să urmeze o carieră în afaceri internaționale, sau să continue să studii postuniversitare. Veti dezvolta, de asemenea, de specialitate cunoștințele, aptitudinile și capacitățile de care aveți nevoie pentru a răspunde în mod proactiv și creativ la probleme de afaceri contemporane și provocările mediului de afaceri la nivel mondial.

Cursul se concentrează pe învățarea activă elev, prin seminarii, ateliere de lucru, pe bază de probleme și amestecate de învățare, concepute pentru a se angaja interesul și pentru a promova procesul de învățare.

Metodele de evaluare includ eseuri, rapoarte, prezentari si studii de caz, precum și teste în clasă și examene constrânsă în timp.

Subiecte de studiu

Următoarele subiecte sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs.

Anul 1 (Credit 4)

Subiecte de studiu includ:

 • Comunicare pentru Global Business
 • Fundații de contabilitate și finanțe
 • Global Mediul de afaceri
 • Introducere în management
 • De marketing pentru Afaceri Internaționale

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lua un modul opțiune care extinde abilitățile dumneavoastră sau vă ajută să câștige mai multe cunoștințe în profunzime a zonei de specialitate; modulul de opțiune poate fi o limbă străină.

Anul 2 (Credit 5)

Subiecte de studiu includ:

 • Internațională Business Practice
 • Cercetare de afaceri internaționale
 • Analiza financiară internațională
 • Comportamentul organizațională

Plus două opțiuni de la: Digital Business, Dreptul internațional de afaceri sau alte domenii de afaceri, inclusiv limbi

Experiența profesională sau de studiu în străinătate an

Intre 2 ani si 3 s-ar putea alege să studieze cursuri de limba engleză predate pentru un an la una dintre instituțiile noastre partenere de peste mări. În prezent, puteți lua un an în străinătate studiază (sau combinarea de muncă și de studiu) la Berlin, Copenhaga, Madrid, Paris, Valencia, și în alte locații din Europa, inclusiv Moscova, precum și Brisbane, Melbourne si Sydney (Australia), Japonia, Canada și SUA. Există, de asemenea, multe oportunități pentru cei cu competențe lingvistice adecvate pentru a studia în limba locală, în Franța, Germania și Spania, printre altele.

În mod alternativ, între 2 și Anul Anul 3 puteți efectua o de un an, plasarea de afaceri full-time ca un an de experienta profesionala in Marea Britanie. Managerii din instituțiile financiare internaționale, bănci centrale, bănci, instituții guvernamentale, departamente de finanțe corporative, bancheri de investitii, consultanti financiari

Anul 3 (Credit 6)

Subiecte de studiu includ:

 • Economia globala
 • Management strategic la nivel mondial
 • Afaceri Internaționale Disertatie
 • Management de proiect internațional

Plus două opțiuni de la: Comparativ Internațional de Management, Management Financiar Internațional, Global Management Marketing sau alte domenii de activitate, inclusiv în limbi.

Westminster opționale

Ca parte, desigur, dumneavoastră, puteți lua module electivă. Electives sunt o oportunitate interesanta de a lărgi experiența dumneavoastră la universitate și pentru a dobândi abilități și cunoștințe care vă vor ajuta să vă mai mult șansele de angajare.

Desigur, Fundația Internațională

Lucrăm în parteneriat cu Kaplan International College din Londra pentru a oferi cursuri de Fundația pentru studenții internaționali care nu îndeplinesc cerințele de intrare de studii universitare de licență noastre.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
University of Westminster, Westminster Business School
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Prima / UE: £ 9250 - de peste mări: £ 12,500
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala