Onoruri BA în managementul afacerilor - de marketing

University of Westminster, Westminster Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Onoruri BA în managementul afacerilor - de marketing

University of Westminster, Westminster Business School

Succesul de afaceri necesită o lățime de cunoștințe și abilități. Acest curs, care reunește teoria și practica de management al afacerilor, vă va permite să dezvolte viziunea, inovația și dinamismul necesar în lumea afacerilor contemporane.

Pe acest curs, veți obține o gamă largă de abilități de cunoștințe de afaceri și de management. Cursul vă introduce în diferite funcții de afaceri și oferă o perspectivă mai largă asupra mediului de afaceri la nivel mondial.

Cu o specializare spre introducere pe piață, veți învăța, de asemenea, atât teoria și practica în spatele managementului marketingului. Vei invata sa aplice aceste cunoștințe pentru a înțelege diferitele aspecte ale marketingului - de la dezvoltarea de produse și de gestionare Marci pentru cercetarea de marketing și de marketing strategic la nivel mondial.

Modulele de pe acest curs au fost adaptate pentru a vă oferi o bază largă de expertiză de management al marketingului. Ele acoperă digitale de marketing, business-to-business (B2B) de marketing, retail și distribuție, precum și marketingul sportiv.

Acest curs deschide o serie de noi oportunități de carieră în consultanță și management în sectorul public, fie organizații, privat sau al treilea.

Continutul cursului

În fiecare an de studiu vă va lua o combinație de module de bază și opțiune, odată cu creșterea flexibilității pe măsură ce trece prin gradul. De asemenea, puteți studia o limbă străină, ca parte a cursului.

În anul 1 vă sunt introduse funcțiile organizațiilor de afaceri, mediul de afaceri mai larg, și abilități de gestionare a cheilor și competențelor, inclusiv colectarea de informații și de analiză, finanțe, marketing, și oameni și organizații. Activitatea noastră de Management BA și căile sale sunt concepute pentru a vă permite o mai mare flexibilitate și vă oferă posibilitatea de a transfera între diversele căi de management al afacerilor, ar trebui să vă doriți, la sfârșitul primului an.

Modulele de bază în anul 2 se concentreze asupra modului în care funcționează întreprinderile (în special în mediul digital), de gestionare și de oameni de conducere și de luare a deciziilor. Vei incepe sa studieze calea aleasa pentru un premiu de specialitate, sau selectați din module în toate domeniile de afaceri pentru un premiu general. Personal dvs. și dezvoltare profesională Tutor vă va ajuta să decidă cu privire la un program de studiu cel mai potrivit pentru abilitățile dumneavoastră și de interese profesionale personale. Ați putea dori să studieze în străinătate pentru un semestru în a doua jumătate a anului 2.

În anul 3 module de bază vă va permite să aplice abordări critice și reflectorizante pentru a explora provocările cu care se confruntă de afaceri contemporane la nivel strategic, precum și de a dezvolta în continuare specializarii ta. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un proiect sau o bucată de cercetare independente, investigarea o chestiune de alegere.

Metode de predare se concentreze pe elev activ de învățare prin seminarii, ateliere de lucru, bazate pe probleme și amestecate de învățare (inclusiv grupuri de lucru), concepute pentru a se angaja interesul dumneavoastră. Metodele de evaluare pot include eseuri, rapoarte, prezentari, studii de caz, clipuri video, podcast-uri, wiki-uri, blog-uri și afișe, precum și teste în clasă și examene constrânsă în timp.

Subiecte de studiu

Următoarele subiecte sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs.

Anul 1 (Credit 4)

Subiecții de studiu pot include:

 • Contabilitate și Finanțe elementele fundamentale
 • Analiza și Gestionarea informațiilor
 • Global Mediul de afaceri
 • Principii de marketing
 • Oameni și organizații

Anul 2 (Credit 5)

Subiecții de studiu pot include:

 • De luare a deciziilor de afaceri
 • De distribuție și de vânzare cu amănuntul
 • Etica și responsabilitatea socială în marketing
 • Gestionarea și Leading Oameni
 • B2B de marketing
 • De cercetare de marketing
 • Marketing Services
 • Operațiuni și afaceri digitale
 • marketing sportiv

ani de plasament de muncă

Intre 2 ani si 3 puteți efectua o destinație de plasare de afaceri full-time de un an. Studenții din trecut s-au finalizat destinații de plasare într-o varietate de IMM-uri și organizații prestigioase, printre care Barclays Bank, British Airways, Disney Marea Britanie, IBM si NHS. Ca alternativă, puteți studia în străinătate, la una din instituțiile noastre partenere.

Anul 3 (Credit 6)

Subiecții de studiu pot include:

 • Aplicând Concepte de marketing
 • Teme actuale în marketing
 • Destinație, și marketing cultural Patrimoniului
 • Managementul marketingului global
 • Management Strategic Global
 • Interactive și Marketing Digital
 • gestionarea Marci
 • Produse în curs de dezvoltare
 • Afaceri Durabile

Westminster opționale

Ca parte, desigur, dumneavoastră, puteți lua module electivă. Electives sunt o oportunitate interesanta de a lărgi experiența dumneavoastră la universitate și pentru a dobândi abilități și cunoștințe care vă vor ajuta să vă mai mult șansele de angajare.

Desigur, Fundația Internațională

Lucrăm în parteneriat cu Kaplan International College din Londra pentru a oferi cursuri de Fundația pentru studenții internaționali care nu îndeplinesc cerințele de intrare de studii universitare de licență noastre.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
University of Westminster, Westminster Business School
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Prima / UE: £ 9250 - de peste mări: £ 12,500
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala