Onoruri Ba în managementul afacerilor

University of Westminster, Westminster Business School

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Onoruri Ba în managementul afacerilor

University of Westminster, Westminster Business School

Succesul de afaceri necesită o lățime de cunoștințe și abilități și, în aducerea laolaltă teorie și practică, acest curs vă va permite să dezvolte viziunea, inovația și dinamismul necesar în lumea afacerilor contemporane.

Acest lucru exibil desigur interesant și fl de management al afacerii vă permite să construiască gradul de alegere, prin studierea pentru un premiu de afaceri general sau specializat într-una din cele șapte domenii de afaceri: contabilitate, economie, antreprenoriat, finanțe, managementul resurselor umane, o reglementare juridică sau de marketing.

Veți dobândi o gamă largă de cunoștințe de afaceri și abilități care vă va permite să urmeze o carieră în sectorul public sau privat, cu organizații din sectorul terțiar, sau în principalele profesiile legate de afaceri. Veți avea, de asemenea, competențele adecvate pentru o activitate independentă, precum și fi con dența de a dezvolta propria afacere.

Toate cursurile Business Management BA Onoruri au un an fi prima comună, pe care le introduce în gama de funcții de afaceri și oferă o perspectivă mai largă asupra mediului de afaceri la nivel mondial. Cursurile noastre sunt fl exibil și vă permit să schimbați direcția la sfârșitul anului dvs. de fi prima.

Continutul cursului

În fiecare an de studiu vă va lua o combinație de module de bază și opțiune, odată cu creșterea flexibilității pe măsură ce trece prin gradul. De asemenea, puteți studia o limbă străină, ca parte a cursului.

În anul 1 vă sunt introduse funcțiile organizațiilor de afaceri, mediul de afaceri mai larg, și abilități de gestionare a cheilor și competențelor, inclusiv colectarea de informații și de analiză, finanțe, marketing, și oameni și organizații.

Modulele de bază în anul 2 se concentreze asupra modului în care funcționează întreprinderile (în special în mediul digital), de gestionare și de oameni de conducere și de luare a deciziilor. Vei incepe sa studieze calea aleasa pentru un premiu de specialitate, sau selectați din module în toate domeniile de afaceri pentru un premiu general. Tutor dvs. personale vă va ajuta să decidă cu privire la un program de studiu cel mai potrivit pentru abilitățile dumneavoastră și de interese profesionale personale. Ați putea dori să studieze în străinătate pentru un semestru în a doua jumătate a anului 2.

În anul 3 module de bază vă va permite să aplice abordări critice și reflectorizante pentru a explora provocările cu care se confruntă de afaceri contemporane la nivel strategic, precum și de a dezvolta în continuare specializarii ta. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a finaliza un proiect sau o bucată de cercetare independente, investigarea o chestiune de alegere.

Metode de predare se concentreze pe elev activ de învățare prin seminarii, ateliere de lucru, pe bază de probleme și amestecate de învățare (inclusiv grupuri de lucru în anii 1 și 2), concepute pentru a se angaja interesul dumneavoastră. Metodele de evaluare pot include eseuri, rapoarte, prezentari, studii de caz, clipuri video, podcast-uri, wiki-uri, blog-uri și afișe, precum și teste în clasă și examene constrânsă în timp.

Subiecte de studiu

Următoarele subiecte sunt orientative a ceea ce va studia pe acest curs. Pentru mai multe detalii cu privire la structura de curs și module, și modul în care vor fi predate și evaluate, a se vedea documentul curs complet.

Anul 1 (Credit 4)

Subiecte de studiu includ:

 • Contabilitate și Finanțe elementele fundamentale
 • Analiza și Gestionarea informațiilor
 • Global Mediul de afaceri
 • Principii de marketing
 • Oameni și organizații

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a lua un modul opțiune care extinde abilitățile dumneavoastră sau vă ajută să câștige mai multe cunoștințe în profunzime a zonei de specialitate. Modul opțiune poate fi o limbă străină.

Anul 2 (Credit 5)

Subiecte de studiu includ:

 • De luare a deciziilor de afaceri
 • London Business
 • Gestionarea și Leading Oameni
 • Operațiuni și afaceri digitale

Plus două opțiuni de la: Etica în afaceri și responsabilitatea socială corporativă, guvernanța corporativă, Aspecte legale de angajare, practica profesionala, Project Management, Sport Marketing, Web-ului de afaceri sau în alte domenii de activitate, inclusiv în limbi.

ani de plasament de muncă

Intre 2 ani si 3 puteți efectua o destinație de plasare de afaceri full-time de un an. Studenții din trecut s-au finalizat destinații de plasare într-o varietate de IMM-uri și organizații prestigioase, printre care Barclays Bank, British Airways, Disney Marea Britanie, IBM si NHS. Ca alternativă, puteți studia în străinătate, la una din instituțiile noastre partenere.

Anul 3 (Credit 6)

Subiecte de studiu includ:

 • Teme actuale în afaceri și management
 • Management Strategic Global
 • Inovație și creativitate
 • Afaceri Durabile

Plus două opțiuni din: Management Comparat Internațional, Protecția Consumatorului, Digital Analytics, Global Contabilitate și întreprinderile multinaționale, interactive și Digital Marketing, Managementul proiectelor si Programul, Social Media pentru afaceri sau în alte domenii de afaceri, inclusiv limbi.

Westminster opționale

Ca parte, desigur, dumneavoastră, puteți lua module electivă. Electives sunt o oportunitate interesanta de a lărgi experiența dumneavoastră la universitate și pentru a dobândi abilități și cunoștințe care vă vor ajuta să vă mai mult șansele de angajare.

cai de specialitate

Business Management este oferit cu o serie de căi de specialitate. Puteți selecta și schimba calea la puncte fixe în timpul studiilor pentru a avansa cunoștințele în acest domeniu de specialitate, precum și de a avea specializarii adăugat la titlul de studii (de exemplu, Business Management - Contabilitate BA Onoruri), cu toate acestea trebuie să îndeplinească cerințele de aceasta cale.

Caile de specialitate sunt:

 • contabilitate
 • economie
 • antreprenoriat
 • finanțe
 • Managementul Resurselor Umane
 • Regulamentul juridic
 • marketing

Desigur, Fundația Internațională

Lucrăm în parteneriat cu Kaplan International College din Londra pentru a oferi cursuri de Fundația pentru studenții internaționali care nu îndeplinesc cerințele de intrare de studii universitare de licență noastre.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
University of Westminster, Westminster Business School
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 - 4 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
Prima / UE: £ 9250 - de peste mări: £ 12,500
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala