Universitatea Okan este una dintre puținele universități din Turcia care ofera De licență Training zbor program de gradul de elevii săi. Solicitanții care finalizează cu succes programul de pregătire Limba engleză au dreptul de a începe lor de 4 ani program de licență Professional Flight Degree.

Programul Okan University Undergraduate Professional Flight Degree va oferi cursuri academice, precum și la sol teoretic, și formarea de zbor vor fi oferite de partenerul nostru Organizație de formare zbor conform Protocolului de cooperare academică. Absolvenți Okan zbor de ieri vor fi, de asemenea, calificat pentru Pilot License (ATPL) emise de Direcția Generală a Aviației Civile (SHGM).

Piloții potențiali trebuie să îndeplinească condițiile necesare prevăzute pentru cererile de licențe Student pilot în articolul 24 din Regulile și regulamentele pentru Licențe de aeronave pilot (timid-1), publicate pe Monitorul Oficial nr: 26190 la 06 iunie 2006. În plus, Universitatea Okan viitorii studenți trebuie să prezinte un certificat de sănătate de primă clasă (clasa-1), eliberat de centre medicale de aviație autorizate care sunt recunoscute de către Direcția Generală a Aviației Civile (SHGM), împreună cu un proiect de lege curata de sanatate care prevede că "nu există impedimente sau limitări care împiedică purtătorul de servind ca pilot comandant în avioane cu un singur pilot certificate." Ca studentii absolvent Universitatea Okan program de licență Professional Flight cursuri, vor avea atât oportunități naționale și internaționale de muncă . Programul de gradul întreg este oferit în limba engleză și licența de pilot vor fi recunoscute pe plan internațional.

Prin urmare, Absolvenții programului de masterat Okan zbor va organiza o licență de pilot recunoscută pe plan internațional; demonstrează limba engleză de competență la nivel de 6 OACI. Prin disciplină și de luare a deciziilor de formare vor fi la cele mai înalte limitele de siguranță și securitate și, în plus vor avea toate rechizitele necesare pentru a le califica pentru companiile aeriene internationale.

Vă rugăm să contactați cu Office International nostru pentru termeni și condiții de aplicare.

Program predat în:
  • Engleză

Vezi 6 mai multe cursuri de la Okan University »

Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
Price
Free
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date